Kingdom Under Fire: Circle of Doom

A Kingdom Under Fire negyedik része, mely a kezdő epizód óta az első olyan rész, mely PC-re is elkészül. A játék második platformon az X360-on fog debütálni.
Típus: Akció, Stratégia

Hazai eladási toplista - tarolt a Halo 3: ODST

Még a Need for Speed: Shiftet is legyűrte a Halo 3: ODST, az előrendelői akciók révén pedig a Ninety Nine Nights és a Kingdom Under Fire eladásai is fellendültek.

Két ingyen játék a Halo 3: ODST előrendelőknek

A Microsoft több hazai áruházláncot is érintő akciójában most ajándék Ninety Nine Nights és KUF: Circle of Doom játékot kap minden Halo 3: ODST előrendelő.

Kingdom Under Fire: Circle of Doom

Kingdom Under Fire sorozatról szerintem sokan hallottatok már. Sok játék jelent meg a cím alapján, melyek közül sokan elvesztek a játékipar sztárjai fényében. Viszont senki sem állíthatja, hogy a zseniális első rész után (melyben RTS és RPG keverékét kaptuk kézhez) nem érdemelt volna meg pár folytatást. Hiszen adott volt egy zseniális, ám mégis egyszerű történet, kidolgozott szereplők és hatalmas epikus csaták. Eközben hősünket tápoltuk és vezettük hadainkat győzelemre felül nézetben. Igen, a régi szép 2D-vel legenerált hadszínterek, de csodásak is voltak. Az eredetileg PC-re tervezett sorozat következő darabja soha sem látta meg többé a napvilágot. Ennek oka, hogy a készítők egy generációt ugorva a Microsoft Xbox konzoljára fejlesztették a folytatást.

A jövő heti játékmegjelenések

Az elmúlt két héten nem volt megjelenő játék, így az új esztendő első játékmegjelenési előrejelzéséig idáig várni kellett - lássuk, mire érdemes várni a jövő héten!

Itt az új Kingdom Under Fire kipróbálható változata

Megérkezett a Blueside szárnyai alatt hegesztődő új, Circle of Doom alcímet viselő Kingdom Under Fire rész kipróbálható változata az Xbox Live-ra.

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

Kingdom Under Fire csak februárban

A Kingdom Under Fire széria új része, a Circle of Doom jövőre halasztódott. Sajnos, így leghamarabb csak februárban kaparinthatjuk kezeink közé.

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

TGS 2007: AC6, Conan, KUF, és Vegas Strip képek

Friss képek érkeztek a TGS 2007-ről. Az első felhozatal a következőket kínálja: Ace Combat 6, Conan, Kingdom Under Fire: Circle of Doom és Vegas Strip: Poker Edition.

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.