Blitzkrieg 2: Fall of the Reich

A 2006. szeptemberében érkező Blitzkrieg 2 stand-alone kiegészítésben 3 nagy kampány lesz, a Siege of Budapest,” "Fortress Kurland," és a "Operation Bagration."

Szerda esti galériafrissítés

Rengeteg friss kép került fel galériánkba a legújabb játékukról. A mai adag résztvevői többek közt: Call of Duty 3, Burning Crusade, God of War II, Warmonger...

A jövő heti játékmegjelenések

Végre itt van! Megérkezett! Néhány más érdekesség érkezik ugyan, de a hét legnagyobb szenzációja minden bizonnyal a World of Warcraft: The Burning Crusade lesz!

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!

Több, mint négyszáz friss kép a galériánkban!

Múlt vasárnapi ötszáz képes galériafrissítésünk után kissé visszavettünk a tempóból: ezúttal csupán négyszáz új képet találtok a Gamekapocs galériájában...

GC 2006: Az első adag screenshot

Bár a kiállítás csak holnap délután nyílik, már megérkezett az első, szorosan az ott bemutatott játékokhoz kapcsolódó screenshot adag.

130 új kép a galériánkban

Rengeteg új kép érkezett galériánkba, melyek közt a legfinomabb a Battlefield 2142, a Neverwinter 2, az Overlord, a Rainbow Six, a SiN és a Too Human.

Budapesti csata az új Blitzkrieg 2 kiegészítőben

A CDV bejelentette a Blitzkrieg 2 első stand-alone kiegészítőjét, melyben az egyik fő küldetés a világháború sújtotta Budapest megszállása lesz.