Sega Rally

A Sega Rally sorozat nextgen változata PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra. Megjelenés valamikor 2007-ben! :)

Mégsem kell búcsúzni a Sega Rally készítőitől

A SEGA pár napja jelentette be, hogy bezárja a Sega Rally-t fejlesztő Sega Racing Studio fejlesztőcéget - a csapatot viszont egy idegen kiadó megmentette.

Bezárnak a Sega Rally Revo fejlesztői?

A CastAway, az Iron Lore, a Pseudo Interactive és a Stormfront után újabb stúdió zárja be kapuit. A pletykák szerint a Sega megszünteti egyik kirendeltségét.

Tölthető a Sega Rally új, PC-s demója

Ma felkerült a netre a Sega Rally PC-s verziójának újabb kipróbálható demója. Ha tesztünk esetleg győzött meg, akkor ezt mindenképpen érdemes kipróbálnod!

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

Sega Rally

Emlékeztek még, mikor ’95 táján megérkeztek az első Sega Rally Championship arcade játékgépek a Balaton parti büfékhez? A strandon vadul nyomtuk magunkba a sajtos tejfölös lángost, majd bedobtunk egy-egy Tutti Fruttit vagy Schöllert, és amíg apuék Dezső bácsival söröztek, mi betámadhattuk az autóversenyt. A léghoki és az ugróasztal egy csapásra unalmas lett, minden fiatal a Sega Rally gépekhez állt sorba.

A heti játékmegjelenések

Izgalmas hét vár ránk ezúttal is! Érkezik többek között a várva-várt Half-Life: The Orange Box, a Sega Rally, a Neverwinter Nights 2 kiegészítése és a Folklore.

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

Tölthető a Sega Rally demója

Az Xbox LIVE-ról már tölthető az új Sega Rally két pályát, és két nagyszerű rallyautót tartalmazó demója. A PC-s átiratról egyelőre nincs hírünk.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

TGS 2007: Halo 3, Sega Rally és Zoids képek

Három remek játékból érkeztek képek, egyenesen a TGS 2007-ről. A felhozatal: Halo 3, Sega Rally, és a japán stílus kedvelőinek készülő Zoids Alternative.