Starcraft II: Wings of Liberty

A Starcraft című nagysikerű Blizzard Entertainment stratégia második része, melyre sok-sok évet kellett várnunk, de nagyon úgy néz ki, hogy türelmünk kifizetődő volt. Jííííhháááááá!

Starcraft II: Wings of Liberty

Soha nem gondoltam volna, hogy megérem ezt a napot. Tizenkét éve várunk arra, hogy kiderüljön, mi történt Raynorral és Zeratullal, hogy meglássuk, mit tervez Kerrigan. Ennyi idő alatt egy Starcraft rajongó kissrácból felnőtt vált, egy fiatal felnőttből családos ember...

Starcraft II: Wings of Liberty Launch party

Megjelent az évtized egyik legjobban várt játéka! A Starcraft II trilógia első darabjának megszerzéséért százak álltak sorba a budapesti dupla launch party alatt, mi pedig jó újságíróként mindkét helyszínre ellátogattunk, hogy értékes beszámolóval szolgálhassunk, csak nektek.

Starcraft II: Wings of Liberty Bétateszt

Ki tudja már, mióta húzódik, mióta ígérik. A legtöbb rajongó ezen idő alatt végigjárta a Starcraft-függők négy állapotát: remény, várakozás, anyázás, közöny. Persze ez talán érthető is, sokan ugyanis -velem együtt- már lassan tizenkét éve várjuk a világ legjobb stratégiai játékának folytatását, s amikor valamiért ennyi ideig kell imádkozni, az bárki hitét próbára teszi.

Starcraft II: Wings of Liberty

Mondanom sem kell, hogy a Blizzard mindig is útmutató volt a PC-s fejlesztésben. Amit ők csinálnak, az 4-5 évre előre meghatározza az játékfejlesztést. (Gyors példaként az RTS játékba oltott hős- és RPG-rendszert hozom fel. Manapság már minden RTS-ben ez megy.)

Starcraft II: Wings of Liberty

Kamu vagy ténlyeg igaz a hír?? Lesz Starcraft 2?? Talán igen, talán nem, ettől függetlenül az eddig kijött hírmorzsákból ez a kép állt össze...