Dungeons & Dragons: Tactics

Az első játék, mely a népszerű D&D-világot jeleníti meg a Sony piciny kézikonzolján, a PSP-n.

A Wizards of the Coast töröl legalább öt félkész videójátékot

A Bloomberg jelentése szerint a D&D forgalmazója leáll öt projektel is, de nem maradnak ötletek nélkül.

Újabb előzetesen a Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

A világ talán leghíresebb asztali szerepjátékán, a Dungeons & Dragonson alapuló, hamarosan megjelenő akció-kalandfilmet ezúttal egy friss előzetesen vehetjük szemügyre.

Készül az új Dungeons & Dragons-film

Habár a frencsájz két ízben is elvérzett a mozivásznakon, lapértesülések szerint a Warner Bros. még lát fantáziát egy Dungeons & Dragons-mozifilmben. Állítólag már a rendező is megvan, aki nem más, mint Rob Letterman.

Elhunyt a Dungeons and Dragons egyik atyja

Hetven éves korában tegnap elhunyt Gary Gygax, a szerepjáték műfaj úttörője, a Dungeons and Dragons világ egyik megalkotója.

Dungeons & Dragons: Tactics

Emlékszem még tinédzser voltam (nem tegnap volt...) mikor megérkezett szerény kis hazánkba a szerepjáték őrület, ami egyébként Amerikából származott és pár bölcsészkaros diáknak a fejéből pattant ki az ötlet úgy a 80-as évek eleje felé. Az első ilyen sikeresebb játék a D&D (Dungeons&Dragons) szabályrendszere szerinti Középfölde volt, aminek Tolkien mester tette le az alapjait.

A heti játékmegjelenések

Sokak örömére visszatért megjelenési rovatunkba a Nintendo DS is, így a héten boltokba kerülő játékok száma jelentősen gyarapodott a múltkoriakhoz képest.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

PSP-re is készülhetnek MMO-játékok a jövőben

A Dungeons & Dragons: Tactics című PSP-exkluzív szerepjáték producere, Lawrence Liberty szerint a kézikonzol is képes lenne MMO-játékok futtatására.

Hétvégi galériafrissítés

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés: legfrissebb adagunkban szerepel többek között a Jericho, a Crysis, a Dark Sector és a Forza Motorsport 2 is!

Szombat délutáni galériafrissítés

Ebéd után semmi sem kellemesebb, mint egy kiadós képnézés itt, a Gamekapcson. Lássuk az elmúlt hét termését, az elmúlt napok legjobb, legklasszabb képeit!