A Wizards of the Coast töröl legalább öt félkész videójátékot

Link másolása
A Bloomberg jelentése szerint a D&D forgalmazója leáll öt projektel is, de nem maradnak ötletek nélkül.

A Dungeons & Dragons kiadója, a Wizards of the Coast legalább öt be nem jelentett videojáték-projektet törölt a Bloomberg új jelentése szerint. Nyilatkozatában a Wizards of the Coast szóvivője azt mondta, hogy továbbra is elkötelezettek maradnak a digitális játékok forgalmazása mellett és csak néhány változtatást eszközöltek a hosszú távú portfóliójukban, hogy olyan címekre összpontosítsanak, amik stratégiailag illeszkednek a meglévő márkáik fejlesztéséhez. Egy szóval, csak a sikerre legesélyesebb projektek maradtak meg a selejtezéstől.

A Wizards of the Coastnál kevesebb, mint 15 ember veszíti el az állását, a Bloomberg szerint azonban a törlések nagyobb hatással lehetnek a céghez tartozó külső stúdiókra. Nem világos, hogy pontosan melyik projekteket törölték. A forrás szerint az Otherside Entertainment és a Hidden Path Entertainment stúdiók projektjeit érinthette a változás, mindkettő a Wizards of the Coast számára készülő játékokon dolgozik. Valamint két további külső projektet és egy belső játékot hoztak szóba, amik még csak a fejlesztés korai szakaszában jártak.

A Hidden Path narratív igazgatója, Whitney "Strix" Beltrán azonban egy tweetben megerősítette, hogy a stúdió D&D-játéka még mindig fejlesztés alatt áll, és hogy aktívan vesznek fel munkaerőt a projekthez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...