Reservoir Dogs

Izgalmas akciójáték az Eidostól Quentin Tarantino 1992-es Kutyaszorítóban című mozifilmje alapján. A játék egy rablásokkal pénzt kereső bűnbanda ügyes-bajos ügyei körül zajlódik.
Típus: Akció

Újabb négyszáz friss kép galériánkban!

Összeszedtük az elmúlt hét legfrissebb négyszáz képét: kemény címek is szerepelnek ám a felhozatalban, így újfent érdemes minket választani, nem pedig Győzikét...

Reservoir Dogs

Quentin Tarantino 1992-es vérgőzös, cinikus gengszterfilmje alapján a Volatile Games fejlesztőcsapat készített akciógame-et, amolyan Grand Theft Auto stílusban, fegyverropogástól hangos TPS-résszel és némi autós üldözéssel megspékelve. A Kutyaszorítóban játékadaptációja, ha bár nem sikerült tökéletesre, kellően visszaadja a film egyedi hangulatát, ami csak egy olyan rendező-gurura jellemző, mint Tarantino nagymester. Az Edios Lara-baba és Hitman bácsi szépszámú eladásait megpezsgőzgetve most igazán nyeregbe érezheti magát, és rögvest itt az újabb elismerésekre számító program. Bár a film jogait csak részlegesen sikerült megszereznie, rossz szájízt ennek ellenére sem hagy azok pofazacskójában, akik nem is várnak műfajreformáló alkotást a fejlesztőskacoktól.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

Kutyaszorítóban a Reservoir Dogs Xbox-verziója

Múlt pénteken megérkeztek az angliai boltokba az első Reservoir Dogs játékok, ám egy kisebb hiba folytán az Xbox-os verziókat vissza kellett szállítani a kiadóhoz.

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!

Csütörtök délutáni screenshotok

Ne féljetek, egy napra sem hagyunk titeket friss képadag nélkül. A mai kínálatban van Barrow Hill, Call of Juarez, Medieval 2, 99 Nights, Reservoir Dogs és sokan mások.

Közel 200 friss kép galériánkban!

Közel kétszáz darab vadi új kép került galériánkba; a felhozatal: Forza Motorsport 2, Gothic 3, Necrovision, Outrun 2006, Paraworld és még sok más finomság.

E3 2006: Észvesztő galériamánia

Most csak 170 kép érkezett, ezek közül a legjobbak: Assassins Creed, Golden Axe, Gran Turismo, Hitman, Prey, Splinter Cell és War Front. Gyertek, ellenőrizzétek!

E3 2006: Kutyaszorítóban játék a láthatáron

Az Eidos gondozásában már készül Quentin Tarantino 1992-es Kutyaszorítóban című mozifilmjének a játék adaptációja. A fejlesztéseket a Volatile Games végzi.