Dark Sector

Az Unreal Tournament sorozatot is jegyző Digital Extremes legújabb sci-fi akciójátéka, nagyon kemény grafikával, és non-stop harcokkal. A játékot brutalitása miatt Németországban teljesen betiltották.

Felvásárolják a Digital Extremest

Kínai cégek vásárolják fel a több mint húszéves múltra visszatekintő Digital Extremes stúdiót; a vevők között van a Perfect World is, ami miatt a Warframe-rajongók már most aggódnak.

GDC 2009: A hatodik, utolsó galériafrissítés

Utolsó GDC-s galériafrissítésünkben van Battlefield 1943, Harry Potter, Legio, Project Offset, Section 8, Virtua Tennis, meg minden, mi szem-szájnak ingere!

Friss képek csütörtök délelőttre

Alpha Protocol, Army of Two 2, Fight Night, Ghostbusters, GTA, Just Cause, Star Wars, The King of Fighters, és még sok más friss kép a galériánkban!

Galériafrissítés csütörtök délutánra

Olyan drágaságokról érkeztek képek, mint Fuel, MGS, Red Faction, Risen, Split Second, Terminator és Sims, de itt van tjames nagy kedvence, az UFC 2009 is!

Friss screenshotok éjfél előtt

Nem valami nagy a mai felhozatal, de azért van Call of Juarez, Dark Sector, Dead to Rights, Endwar, sőt két Grand Theft Auto is. Tessék végigfutni!

Update: Mégis elkészülhet PC-re a Dark Sector?

A Dark Sector eredetileg számítógépre is elkészült volna, ám végül a készítők minden indok nélkül leállították a PC-s verzió munkálatait - talán most ismét reménykedhetünk.

Letölthető a Dark Sector kipróbálható változata

Bár a Dark Sector már hónapok óta kapható, demó még nem készült belőle: a játékról megoszlanak a vélemények, így érdemes volt várni a vásárlással.

Dark Sector

A Digital Extremes neve az utóbbi években teljesen összefonódott az Unreal Tournament címmel. A méltán neves multiplayer sorozat mellett azonban ők jegyzik még a Pariah és a Warpath című műveket is, az ezen cikkünkben bemutatásra kerülő Dark Sector-ral pedig ismét sikerült alkotniuk egy teljesen egyéni univerzumot.

A heti játékmegjelenések

A héten jelenik meg többek között a Command & Conquer 3 kiegészítése, az új Codename Panzers, a Viking: Battle for Asgard és a várva-várt Dark Sector is.

Dark Sector - a megjelenés előtti utolsó trailer

Március 25-én, kedden jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a Dark Sector, melynek megérkezett a megjelenés előtti utolsó trailere is.