Jade Empire: Special Edition

Az Xbox-os verzió megjelenése után bő egy évvel bejelentették a Jade Empire PC-s átiratát!
Típus: RPG

A jövő heti játékmegjelenések

Izgalmas jövő hétnek nézünk elébe, mikor hivatalosan is elkezdődik a tavasz: érkezik a PC-s Jade Empire, a Sims 2: Seasons, az új SSX és a Bullet Witch is.

Elkészült a Jade Empire: Special Edition

A 2K Games bejelentette, hogy elkészült a Jade Empire: Special Edition, mely a Bioware népszerű Xbox-os szerepjátékának PC-s változata sok-sok extrával.

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

Csúszik a PC-s Jade Empire megjelenése

A PC-re készülő Jade Empire: Special Edition boltokba kerülése az eredeti tervek szerint januárban lett volna esedékes, ám a 2K Games bejelentése szerint a cím késik.

Újabb négyszáz friss kép galériánkban!

Összeszedtük az elmúlt hét legfrissebb négyszáz képét: kemény címek is szerepelnek ám a felhozatalban, így újfent érdemes minket választani, nem pedig Győzikét...

Kézikonzol-exkluzív játékokat fejleszt a BioWare

A BioWare bejelentette, hogy csapatuk új részleget kapott, mely a kézikonzolokkal foglalkozik majd - első címűk egy Nintendo DS-exkluzív játék lesz.

Jade Empire különleges kiadás PC-re

A 2K Games mai közleményéből tudtuk meg, hogy az Xbox-ra már évek óta kapható Jade Empire PC-s verziója több bónuszt is tartalmazni fog.

Esti képparádé 240 screenshottal!

Rengeteg képpel frissült ma is galériánk: érkeztek új Test Drive, Pro Evolution Soccer, Pirates of the Carribean és Jade Empire screenshotok is többek között!

E3 2006: Végre PC-re is készül a Jade Empire!

Ugyan a bokszos verzió már egy éve megjelent, a Jade Empire PC-s verziójának készültét csak most jelentették be - az átirat számos PC-exklúzív anyagot tartalmaz majd.