Coded Arms: Assault

Nextgen akciójáték csak és kizárólag Sony Playstation 3-ra. Nagyon kemény anyag, csak hardcore arcoknak! :)

Leállították a Coded Arms: Assault fejlesztését

Mégsem készül nagykonzolos folytatás a PSP-s Coded Arms-hoz, a Konaminál ugyanis leállították az Assault alcímet viselő epizód fejlesztését.

Kukában landolt a Coded Arms: Assault?

A japán Famitsu magazin értesülései szerint a Konami leállította PlayStation 3-exkluzív játékának, a Coded Arms: Assaultnak fejlesztését.

TGS 2006: Az első nagy adag screenshot

Vadi új galéria érkezett a TGS-ről, benne olyan finomságokkal mint Devil May Cry, Gundam, Metal Gear Solid, Need for Speed és Ridge Racer.

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!

Sony játékok a szeptemberi TGS-en

A Sony a nagyközönség tudtára adta, hogy 27 játszható és további 8 videóval lesz jelen a Tokyo Game Show-n szeptemberben.

E3 2006: Vadi új screenshotok érkeztek

116 új kép: Age of 3, Alan Wake, Coded Arms, Gears of War, Halo 3, Hellboy, Mass Effect, 99 Nights, Too Human és Viva Pinata. Ezt az ajánlatot nem lehet kihagyni!

E3 2006: Playstation 3 screenshotkavalkád!

Az éjszakai Sony közvetítésen már belekóstolhattatok a PS3-as játékokba, most pedig itt vannak az első hivatalos képek is az esti felhozatalból. Őrülten jó!