Armored Core 4

PS3-ra és Xbox 360-ra készülő akciójáték a From Software-től.

Frissítve: Armored Core-t teasel a From Software?

Igen-igen, így a The Game Awards közeledésével valóban megszaporodtak a játékbejelentésekkel kapcsolatos pletykák, mi is csak úgy kapkodjuk a fejünket. Most épp az új Armored Core kapcsán érkeztek hírek.

Armored Core 4 Demó teszt

Az Armored Core első része 1997-ben jelent meg PS1-re, és a Mech Warrior babérjaira pályázott nem kevés sikerrel. Nem sok olyan játék van, ami megéli a 4. részt, de még kevesebb van, ami több mint 10 éves múltra tekinthet vissza. Az only for PS cím az Armored Core megérkezett szeretett boxunkra, hölgyeim és uraim, örüljünk neki vala!

Tölthető az Armored Core 4 demója

Megérkezett a várva-várt Armored Core 4 kipróbálható változata Xbox 360-ra, mely már elérhető az Xbox Live Marketplace-ről.

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!

Kedd délutáni nagy galériamánia

Bűn lenne kihagyni a mai galériafrissítést! Van benne Alone in the Dark, Enemy Territory, Ghost Recon, GTA, HL2, Hour of Victory, Tekken és még rengeteg más!

Áprilisban érkezik az Armored Core 4

Az Armored Core 4. részét Európában kiadó 505 Software bejelentette, hogy a robotos akciójáték megjelenése csak a PS3 európai premierje után, április 27-én várható.

Vasárnap esti galériafrissítés

Megérkezett szokásos heti galériafrissítésünk olyan címek képeivel, mint az Armored Core 4, a Field Ops, a Forza Motorsport 2, a Half-Life 2: Episode Two vagy a Portal.

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...

Több, mint négyszáz friss kép a galériánkban!

Múlt vasárnapi ötszáz képes galériafrissítésünk után kissé visszavettünk a tempóból: ezúttal csupán négyszáz új képet találtok a Gamekapocs galériájában...