Grand Theft Auto IV

A Grand Theft Auto sorozat legújabb darabja PC-re, valamint Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra. A helyszín ismét Liberty City, főhősünk pedig nem más, mint Niko Bellic!

Grand Theft Auto IV PC-s játékteszt

A mérhetetlen szabadság szinonimája, a nagyhatásfokú szervezett bűnözés megálmodása, egy egyszerű szerb bevándorló, Niko Bellic karakterisztikáján keresztül - a nulláról indulva, fittyet hányva a közbiztonságra, a Rockstar legnívósabb címe ezt garantálja bárki számára.

Grand Theft Auto IV Megateszt

Közel hét év szállt tova a Grand Theft Auto III megjelenése óta, s bár időközben a játék továbbfejlesztett motorjával számos teljes értékű mellékág került piacra, csak most született meg a hivatalos, fő folytatás – ami jött, látott és győzött, csuklóból szinte minden szórakoztatóipari rekordot megdöntött.

Grand Theft Auto IV Villámteszt, az első benyomások

Niko Bellic. Bűnöző. Tolvaj, csempész, gyilkos, csaló. A messzi balkánról a nagy amerikai álom reményében érkezett Liberty City-be. Azt hitte, hogy itt minden más lesz. De tévedett. Nagyot tévedett. Következzen most az ő történetének első néhány órája, ahogy mi láttuk a Grand Theft Auto 4 villámtesztje során.

Grand Theft Auto IV Játékelőzetes, premier információk

„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt minden más lesz.” – Hallható a Grand Theft Auto IV főszereplőjének, Niko Bellic-nek a szájából, miután megérkezik Liberty City-be. Derülátó gondolatok egy erősen alvilági személytől, de ahogy elődei, ő sem tud semmit tenni sorsa ellen. Az alvilág beszippantja őt - ha akarja, ha nem - a kérdés már csak az, hogy meddig mer elmenni!