Tekken: Dark Resurrection PSP

Grafikailag az egyik legjobb PSP-címről van szó, csupán hab a tortán, hogy a nagynevű sorozat kézikonzol-exkluzív folytatásával játszhatunk.

Tekken 5 menni online

Ezt is megértük srácok! Az online ipar mint tudjuk, egyre nagyobb teret hódit magának és ezt a NAMCO cége ezúttal ki is használja...

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Már hivatalos: Tekken 5 DR Playstation 3-ra

Tegnap reggel adtunk hírt arról, hogy a PSP-re megjelent Tekken: Dark Resurrection bizonyos források szerint PlayStation 3-ra is megjelenik majd.

Tekken: Dark Resurrection - PS3-ra is megjelenik?

A japán Famitsu magazin értesülései szerint a PlayStation 3-exkluzív Tekken 6 megjelenése előtt még találkozhatunk Tekken-játékkal a Sony újgenerációs gépén.

Tekken: Dark Resurrection

Múlt héten mindenki kedvenc főszerkesztője Myko papa felcsörgött és megkérdezte tőlem, hogy üzemképes-e még a PSP-m. Nem győztem kihangsúlyozni neki, hogy a PSP-m előrébb van a „vigyázok a dolgaimra listán” még a saját életemnél is, úgyhogy biztos lehet a top-condition-ben. Találkoztunk és a kezembe nyomott egy full extrás „Tekken Dark Resurrection king of Iron Fist survival kitet” amiben az ég világon minden benne van, amiről egy Tekken rajongó csak álmodhat. Úgyhogy Traffic kommunikációs Ügynökség örök hálánk a lehetőségért, ami a világ végéig üldözni fog titeket!

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő hét két legnagyobb címének minden bizonnyal Sid Meier bácsi két legújabb játéka tűnik: a CivCity: Rome és Civilization IV: Warlords. A listáért erre tessék.

Jet Li a Tekken mozifilmben?

A China Economic Net meg nem erősített információi szerint maga Jet Li fogja játszani a főszerepet a majdan mozikba kerülő Tekken: The Movie-ban.

Tekken 5 Dark Ressurection ingame movie

A sok szerencsés japán kissrác már jóideje tolhatja a kinti játéktermekben a Tekken 5öt és most itt egy kis ízelítő az újabb arcade verzióból!

Tekken 5: Dark Resurrection

Dark Resurrection címmel kisebb Tekken 5 update-t készül kiadni a Namco, mely már az idei karácsonyi szezonban elérhető lesz!