Medal of Honor: Heroes

A PC-n és PS2-n is hódított Medal of Honor legújabb része kizárólag PSP-re. Új single player kampány, 6 multiplayer mód 15 pályával és 32 játékossal! Kemény.

The Simpsons: Medal of Homer

Azt hitted, mindent láttál már a második világháborúból? Most a Simpsons bebizonyítja, hogy azért ez nem teljesen így van!

Révbe értek a PSP-s Medal of Honor munkálatai

Augusztus elején tudtuk meg egy hivatalos bejelentésből, hogy készül a PSP-exkluzív Medal of Honor: Heroes - annyi kép és finomság után elkészült a játék.

Kedd esti galériafrissítés

Összeszedtük egy csokorba az elmúlt nap legjobb képeit; ízelítő a felhozatalból: Battlefield 2142, Guild Wars: Nightfall, Mass Effect és még sok más finomság vár Rátok!

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.

Unreal 3.0 a Medal of Honor további részei alatt

Úgy tűnik, a Medal of Honor-sorozat ismét engine-váltáson esik túl - a jövőre megjelenő Airbornet is hajtó Renderware motort ezúttal az Unreal 3.0 váltja fel.

Medal of Honor: Heroes bejelentés

PSP-re költözik a Medal of Honor! Az Electronic Arts tegnap jelentette be a sorozat legfrissebb részét, melyben egy teljesen új kampányt vihetünk végig.