Attack on Pearl Harbor

Második világháborús repülőgép szimulátor a Legendo-tól, melyben a Pearl Harbor ütközetet élhetjük át, ezúttal (vagy inkább ismét) pilótaként.
Típus: Repülõs, Szimulátor, Világháborús

A heti játékmegjelenések

Mint az sejthető volt, ezen hetünk sem lesz hangos a remek játék megjelenésektől, mindenesetre egy-két ínyenceknek szóló cím akad azért a felhozatalban.

Attack on Pearl Harbor

Nagy meglepetést okozott köreinkben a nyár elején boltokba került Attack on Pearl Harbor. Jól ismert téma alapján készült, egyszerű repülő szimulátorról van szó, mégis abbahagyhatatlan, ha elkapja az embert a folyamatosan tüzelő géppuskák zaja. Csak kár, hogy Ben Affleck nem szerepel a játékban, mert őt még jobban szeretnénk. Mármint lelőni.

Elkészült az Attack on Pearl Harbor

A Legendo Entertainment bejelentette, hogy legújabb repülős játékának munkálatai befejeződtek, a játék készen áll a bolti megjelenésre.

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk olyan címekkel, mint például az Ace Combat 6, a Conan, a GTA IV, Metroid Prime 3 vagy a Pirates of the Caribbean 3!

Tölthető az Attack on Pearl Harbor demója

Imádjuk Ben Affleck-et: jó, nem tagadjuk. Éppen ezért nem hagyunk ki semmi olyan dolgot, ami egy nagyon picit is kapcsolódik hozzá.

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.

Attack on Pearl Harbor bejelentés

Vadi új, második világháborús repülőgép szimulátoron dolgozik a Legendo, melyben a Pearl Harbor ütközetet élhetjük át, ezúttal (vagy inkább ismét) pilótaként.