Mortal Kombat: Unchained

Október kilencedikén végre PSP-n is játszhatunk kedvenc verekedős játéksorozatunk egyik tagjával!
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1311580181

Mortal Kombat: Legacy - itt az utolsó epizód

A szokásosnál többet kellett várni a Mortal Kombat: Legacy befejező epizódjára, de nem véletlenül: a készítők valószínűleg direkt a Comic-Conhoz igazították az új rész premierjét. A kilencedik felvonásban Cyrax és Sektor kerül bemutatásra, természetesen Tancharoen jól bevált stílusában.
1309966200

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezonhoz közeledve egyre kevesebb nagy cím kerül boltokba, de ezek azért tudnak úgy teljesíteni, hogy bekerüljenek a legkeresettebb játékok közé. Legutóbb a F.E.A.R. harmadik része domborított, igaz Paxton Fettel és Point Man akciója nem ért dobogós helyezést.
1306908000

Mortal Kombat: Legacy - itt a nyolcadik epizód

Ahogy azt a készítők megígérték, a múltkori felvezető után a Mortal Kombat: Legacy legújabb, nyolcadik epizódjában Scorpion és Sub-Zero párbajának a befejezését is láthatjuk. Vagy éppen a kezdetét? Bónuszként álljon itt az új Mortal Kombat játék DLC-jének legújabb gameplay trailere is.
1306243800

Mortal Kombat: Legacy - itt a hetedik rész

A sokak által várt Mortal Kombat: Legacy rész megérkezett. A mai napon felkerült a hetedik epizód, melyben Scorpion és Sub-Zero mutatkozik be. Lássuk, hogy vajon a Mortal Kombat-univerzum két közkedvelt karaktere hogyan szerepel a websorozat aktuális tízpercében.
1305698430

Mortal Kombat: Legacy - Raiden a 6. részben

Megérkezett a Mortal Kombat netes filmsorozat következő darabja. Figyeljük meg, hogy miként ragadta meg a készítők fantáziáját a mennydörgés istene. Halhatatlanként az a fő feladata, hogy megvédje a Földet, képes mennydörgéseket uszítani és villámot szórni. Lássuk mindez "hogyan jön át".
1305612000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.
1305043200

Mortal Kombat: Legacy - itt az ötödik rész

Ezt is megértük: a feléhez érkezett a Mortal Kombat élőszereplős websorozata, a mai nap folyamán kijött az ötödik rész, mely az előző epizódban megismert Kitana és Mileena küzdelmével folytatódik. A látványos csajbunyót természetesen megtekinthetitek egy kattintás után.
1304410700

Mortal Kombat: Legacy - itt a negyedik rész

Mint minden hét elején, most is egy újabb Mortal Kombat: Legacy részt töltöttek fel a netre. Míg eddig a földi harcosoké volt a főszerep, addig most a Külső Világ karakterei kerülnek előtérbe. A nem hétköznapi, élő és animált stílus keverékeként készült epizódban Kitana és Mileena kapja a főszerepet.
1303888105

Mortal Kombat: Legacy - itt a harmadik epizód

Szokásához híven a Machinima vetítette le először a Mortal Kombat: Legacy soron következő részét. Míg az előző epizódokban Jax, Sonya, és Kano történetébe tekinthettünk bele, addig most a méltán híres akciósztárt, Johnny Caget láthatjuk viszont. A folytatást helyben megtekinthetitek, kattanjatok tovább!