Penumbra: Overture

A korábbi - a Gamekapocsról is - letölthető Penumbra végre felölti végleges formáját, hogy igazi játékként erősítse a horror-FPS kategóriát.

Új játékot teasel a Frictional Games

Bár a Frictional Games csak kiadóként tevékenykedett az Amnesia: A Machine for Pigs körül, valószínűleg volt vele dolga így is. Most, hogy a játék megjelent, jöhet a következő projekt!

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.

Több mint 400 új kép landolt galériánkban

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés itt, a Gamekapcson. Jelenlegi felhozatalunk is igen kemény, érdemes néhány pillantást vetni rá. Kellemes nézegetést kívánunk!

Több mint 450 új kép galériánkban

A vasárnap a képekről szól itt, a GK-n. Most sem voltuk restek összegyűjteni hát az elmúlt idők legfrankóbb képeit - a legújabb 450 screenshotért erre tessék...

Több, mint négyszáz friss kép a galériánkban!

Múlt vasárnapi ötszáz képes galériafrissítésünk után kissé visszavettünk a tempóból: ezúttal csupán négyszáz új képet találtok a Gamekapocs galériájában...

Epizódokban jelenik meg a Penumbra folytatása

A legújabb hírek szerint a svéd Frictional Games epizódokban tervezi folytatni az idei E3 környékén megjelent Penumbra történetét - az első rész jövőre jelenik meg.

GC 2006: Penumbra Overture - techdemóból horror

Az ingyenesen letölthető Penumbra fejlesztői bejelentették a Penumbra: Overture-t, mely valójában az előbbi techdemót jelenti egy korrekt játékká eszkábálva.