Yakuza 2 PS2, PS4

A rendkívül sikeres japán akciójáték második része még több kalanddal, érdekességgel és persze akcióval. A Yakuza 2 később egy remake-et is kapott Yakuza Kiwami 2 címmel.

Yakuza Kiwami 2 teszt

Lehet, de nagyon nehéz fogást találni a Yakuza Kiwami 2-n. Örülnénk, ha minden kiadó így állna neki restaurálni a klasszikusait, nagyjából így kellene festenie minden remake-nek!

Brit toplista: továbbra is az élen az F1 2018

A Codemasters idei F1-játéka a múlt héten sem talált legyőzőre az Egyesült Királyságban. A britek persze a focit is imádják, így nem csoda, hogy az ezüstérmet a Pro Evolution Soccer 2019 kaparintotta meg.

Yakuza Kiwami 2 - az építőmunkások himnusza

Befutott a Yakuza Kiwami 2 launch trailere, amit végignézve még mindig nem tudjuk, mit láttunk pontosan. A játékban szereplő építőipari cég, a Majima Construction munkásai adják elő saját himnuszukat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.

Yakuza Kiwami 2 - a tiltott románc

Az augusztus végén érkező Yakuza Kiwami 2-ben visszatér a sorozat egyik közkedvelt női karaktere. Kaoru Sayama. Az oszakai rendőrség tehetséges nyomozónőjét hősünk, Kiryu már közelről ismeri. Értitek, ugye?

Demót kapott a Yakuza Kiwami 2

Végre megérkezik nyugatra is a Yakuza Kiwami 2! Ráadásul a játék kapott egy demót is, illetve kiderültek a pontos részletek arról, hogy mivel lehetünk gazdagabbak a játék előrendelése esetén.

E3 2018: Mozgásban a Yakuza Kiwami 2

A Sega gyakorlatilag a teljes Yakuza-sorozatot felújítja, és amíg Japánban a második rész már egy ideje elérhető, addig a nyugati változatra még mindig várnunk kell. Elvileg már nem sokáig, és most már azt is megnézhetjük, mire számíthatunk.

E3 2018: A Yakuza Kiwami 2 is kapott egy trailert

A Yakuza-rajongóknak jó napjuk van, már a második hírt szállítjuk nekik ma az E3 apropóján. Ezúttal a Yakuza 2 felújított változatára áhítozóknak szolgálhatunk egy új kedvcsinálóval.

Augusztusban jön nyugatra a Yakuza Kiwami 2

Egy, a kaliforniai Alhambrában megrendezett esemény során a Sega bejelentette, hogy augusztus végén jelenik meg nyugaton a 2006-os Yakuza 2 remake-je. A játékot ugyanaz a Dragon Engine hajtja, mint a Yakuza 6-ot.

Nagyobb és okosabb lesz a Yakuza Kiwami 2

A Sega nem áll meg az első résznél, és a Yakuza 2-t is átírja a legújabb Dragon Engine alá. A látvány mellett a játékmeneten is finomítottak a japánok, legalábbis a két új előzetesből egyértelműen ez jön le.