Tokyo Game Show 2006

TGS 2006 - Japán legnagyobb játékkiállítása, mely nemzetközi szinten sem piskóta. 2006-ban szeptember 22 és 24 közé esik a rendezvény.

Nem mondják le a Tokyo Game Show-t

Szegény Japánt az utóbbi pár hétben az idegenek támadásán kívül gyakorlatilag minden létező katasztrófa sújtotta egyszerre. S habár a következmények közül valószínűleg egy játékshow elmaradása vagy megtartása érdekli a legkevésbé az érintetteket, játékoldal lévén nekünk erről kell beszámolnunk.

Tokyo Game Show 2009

Volt már GamesCom, BlizzCon, és ősszel jön nekünk a Tokyo Game Show. A szervezők közzétettek egy listát a fontosabb eseményekről.

TGS 2006: A harmadik galériafrissítés

Itt a legfrissebb galéria-különkiadásunk, melyben csak a Tokyo Game Show-ról származó, nextgen anyagok kapták a főszerepet.

TGS 2006: Újabb screenshot adag érkezett

Csak úgy özönlenek a képek a Tokyo Game Show-ról. Ismét rengeteg screenshot érkezett, amit a Playstation 3 rajongóknak kötelező leellenőrizniük!

TGS 2006: Az első nagy adag screenshot

Vadi új galéria érkezett a TGS-ről, benne olyan finomságokkal mint Devil May Cry, Gundam, Metal Gear Solid, Need for Speed és Ridge Racer.

TGS 2006: Ötvenhét fénykép Japánból

Mi sajnos nem vagyunk kint az idei Tokyo Game Show-n, de az ITMedia, a Famitsu, a Softbank és a Gemaga jóvoltából most fényképes összefoglalóval jelentkezünk.

TGS 2006: 13 friss videó Japánból

A Tokyo Game Show 2006 alkalmából több, külön erre a holnap startoló eseményre gyártott videó érkezett, melyeket most ti is megtekinthettek.

TGS 2006: Koei és Capcom felhozatal

Két hét múlva, egészen pontosan szeptember 22-én kezdődik Japán legnagyobb játékkiállítása, a Tokyo Game Show. Ma megérkeztek az első line-upok.