LEGO Batman: The Videogame

A LEGO Star Wars készítőinek legújabb játéka, szintén LEGO környezetben, de ezúttal Batman-nel a főszerepben! Kihagyhatatlan anyag!
1621317600

Összeolvad a WarnerMedia és a Discovery

Az AT&T bejelentette, hogy átadja a WarnerMediát a Discovery Inc.-nek, amelyek új céggé olvadnak össze. A két cég így kívánja felvenni a versenyt az olyan streamingszolgáltatásokkal, mint a Disney+ vagy a Netflix.
1619456400

Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

A hétvégén már belépünk a májusba, ezért időszerűnek látta a Microsoft, hogy elárulja, milyen ajándékjátékokkal készül a következő hónapban bővíteni az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetőinek gyűjteményét.
1568917080

Hat Batman-játékot ad ajándékba az Epic Store

Szombaton Batman-nap, ráadásul a nyolcvanadik születésnapját ünnepli a derék Denevérember, az Epic Games Store pedig méltóképpen akar megemlékezni ezekről a jeles eseményekről.
1568398320

Batman-játékot ad majd ajándékba az Epic

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, szokatlan módon azonban ezúttal nem árulta el a bolt, hogy mi lesz a következő ajándék, csak az a fix, hogy valamelyik Batman-címről (vagy címekről) van szó.
1520589600

Warner-címekkel bővült az Origin Access

Újabb hat játék landolt az Origin Access széfjében, ezeket egytől-egyig a Warner Bros. szállította. Az első három Batman: Arkham-játékkal és a LEGO Batman-trilógiával is korlátlanul játszhatunk, ha előfizetők vagyunk.
1459692000

LEGO Batman - megérkezett a második előzetes

Újabb előzetest kapott a jövő év elején mozikba kerülő LEGO Batman. A második kedvcsinálóban Batman ismét hozza a formáját, de már Alfred is színre lép, és ha a film is tartja majd ezt a színvonalat, akkor remekül fogunk szórakozni.
1459062000

Befutott a LEGO Batman-film első trailere

Jövő februárban érkezik a következő LEGO-mozi, Emmet Brickowoski kalandjaira azonban még várnunk kell, első körben a legósított Batman filmjét izgulhatjuk végig. A minap befutott az első trailer hozzá.
1458648000

Megjöttek az első képek a LEGO Batman-filmből

A 2014-es LEGO-film óriási siker lett, ezért aligha meglepő, hogy a Warner Bros. azonnal ráhúzott egy komplett szériát az aranytojást tojó tyúkra. A következő felvonás kizárólag a legósított Batman-univerzumra koncentrál majd.
1449475200

PlayStation Now - új játékokkal bővült a szolgáltatás

A Sony a hétvégén megerősítette, hogy Warner Bros. korábbi játékai is csatlakoznak a több mint 250 elérhető címet kínáló PlayStation Now szolgáltatásához.
1432803627

Minecraft ihlette LEGO-játék készül?

Egy kiszivárgott hirdetés szerint a TT Games csapata ezúttal nem egy ismert brand alapján készít LEGO-játékot. A LEGO Worlds sokkal inkább egy Minecraft-szerű alkotás lesz, amiben teljesen szabad kezet kap majd a játékos.