Lost: Via Domus

Az egyik neves magyar kereskedelmi csatornán is futó, Lost című sorozat játékadaptációja. Most saját bőrünkön is tapasztalhatjuk, milyen amikor egy rejtelmes szigetre zuhan repülőnk - hát nem kellemes :).
Típus: Akció, Kalandjáték

Lost: Eltűntek - zenei DLC érkezik a Rock Bandhez

Ma hajnalban véget ért a Lost: Eltűntek, az abc valaha volt legsikeresebb sorozata. A filmtől búcsúzunk, a zenéjét viszont hamarosan viszontláthatjuk a Rock Bandben!

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

Lezárult az év játéka szavazás

A Bazi Nagy Évértékelés alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyek voltak 2008 legjobb játékai. Következzenek hát az eredmények!

Lezárult a Lost: Via Domus nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a cdv-sevenm jóvoltából Lost: Via Domus ajándékcsomagokat osztottunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti Lost játékot exkluzív relikviákkal

Nyereményjátékunkban a cdv-sevenm jóvoltából egy eredeti Lost: Via Domus Xbox 360-as játékot nyerhetsz exkluzív pólóval és poszterrel!

Lost: Via Domus

2004-ben az egész világot felkavarta, mindenki erről beszélt, aki meg nem, az is biztosan hallott róla. Rengeteg díjat besöpört már azóta, és bár vannak rajongók, akik a lassan kibontakozó sztorija miatt elpártoltak tőle, azért tény, hogy már most maradandót sikerült alkotniuk a készítőknek, és a történetnek még csak a közepén járunk. Ennyit tudtam röviden összehozni a Lostról mint sorozatról, lássuk hogyan sikerült az erről készült játék.

A heti játékmegjelenések

A héten végre kiderül, hogyan sikerült a Turning Point: Fall of Liberty, a Lost: Via Domus, a PS3-as Lost Planet, a legújabb Sims-kiegészítő és a Patapon.

Ismét mozgásban a Lost: Via Domus

Megérkezett a második hivatalos trailer a Lost: Via Domusról - az azonos című sorozat alapján készülő játék a hónap végén kerül a boltok polcaira.

Friss Lost: Via Domus videó gameplay jelenetekkel

Felkerült a netre egy hosszabb Lost videó, melyben az intro mellet sok, a játékból vett átvezető animáció kapott helyet, megdobva néhány gameplay jelenettel.

Lost: Via Domus rendszerkövetelmények

Napvilágra kerültek a heteken belül megjelenő új UbiSoft játék, a Lost: Via Domus rendszerkövetelményei. A lista nem vészes, de érdemes átfutni.