Naruto: Rise of a Ninja

A méltán népszerű japán Naruto című manga játékváltozata - immáron Xbox 360-ra is.
Típus: Akció

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

Naruto: Rise of a Ninja

„A nevem Naruto Uzumaki és én leszek egyszer a legnagyobb Hokage a faluban, akit tisztelni és szeretni fognak az emberek!” Halható ez egy 12 éves pöttöm fiúcska szájából, kinek felálló sárga haja és furcsa narancssárga színű nyakiglábasa nem kölcsönöz számára valami nagy tekintélyt. Igen, ő mostani teszt alá vetett játékunk főhőse. Egy olyan világban vagyunk, mely megrekedt a középkori Ázsiában, így a nindzsa kultusz szintjén művelik a harcokat az itt élők és harcosaik fegyverek helyett csupán dobócsillaggal rendelkeznek. Eközben modern szinten művelik a hídépítést és az építkezéseket. Elég bizarr lehet első hallásra mindenki számára, mégis ez az a tényező, amely kiemeli a több anime sorozat közül ezt a gyöngyszemet. Igen, hiszen a képregény, illetve rajzfilm sorozat a játék átirata.

Naruto: Rise of a Ninja - letölthető a japán szinkron

Itthon ugyan még várat magára a Naruto: Rise of a Ninja megjelenése, az amerikai példánnyal rendelkezők azonban már letölthetik a cím eredeti szinkronjait!

A jövő heti játékmegjelenések

Végre itt az őszi szünet, felmerülhet a kérdés, hogy mivel töltsük az időt? Hellgate: London, The Witcher, Timeshift, Simpsons - s ez még csak töredéke a felhozatalnak!

Szerda esti galériafrissítés 500 új screenshottal

Ötszáz új képpel jelentkezünk mai összeállításunkban - megérkeztek a Dirty Dancing és a Links Crossbow Training első képei, de sok más finomság is vár az érdeklődőkre.

Naruto: Rise of a Ninja

A levelek közt megbúvó falucska egyik lakója: Uzumaki Naruto. Egy 12 éves fiúcska, akinek az az álma, hogy egy szép napon ő legyen a nindzsák igazi nagy harcosa, a hokage. Sajnos a srác nem valami nagy harcos eleinte, de barátai és kalandjaik által, hatalmas fejlődésre tesz szert, így talán elérheti egyszer célját is, hiszen ez minden álma. Álmát viszont azért szeretné teljesíteni, mert árva gyermekként nőtt föl, akit az emberek soha nem fogadtak be, sokszor pedig gyűlölték. Remélte, hogy egy magasabb nindzsa rang elérésével az emberek tisztelete, mellet kiérdemli barátságukat is, és végre észreveszik őt.

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

E3 2007: Xbox 360 videómontázs 30 játékkal

A Gamersyde munkatársai beújítottak egy friss E3-as videót, mely nem kevesebb, mint harminc Xbox 360 játékba enged betekintést, darabonként pár másodpercre.

E3 2007: Az idei E3 Xbox 360-as nagyágyúi

Az Xbox 360 bemutatja a konzol játékok történetének legfantasztikusabb sorozatát, melyet olyan címek fémjeleznek, mint a Halo 3, a GTA IV, és a Rock Band.

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!