Teenage Mutant Ninja Turtles

A Tini Nindzsa Teknőcök visszatérnek! Michelangelo, Raffaelo, Leonardo és Donatello kalandjait mindenkinek kötelező ismernie, a játékot pedig ajánlatos kipróbálni, még ha a bő tíz év elteltével meg is szűnt volna a korai nagy TMNT imádatunk...
Típus: Akció

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igen! Ez a hét már egészen a Nagy Őszi Játékmegjelenések Időszakát idézi, lesz miből válogatni a következő napokban, és persze ahogy az lenni szokott, a casual anyagokból is akad bőséggel.

Tini Nindzsa Teknőcök-játék a Rocksteadytől?

Az a szóbeszéd járja, hogy a Rocksteady jelenleg egy Teenage Mutant Ninja Turtles-címen dolgozik, amit Manhattan Crisis néven emlegetnek. Tényleg igaz, hogy a Batman-játékok után ezúttal gyerekkorunk kedvenc teknőceit rázza gatyába a brit stúdió?

Ubisoft: kevesebb adaptáció, több saját játék

Néhány szabályerősítő kivételt leszámítva a Ubisoft sem tudott olyan filmek alapján készült játékot letenni az asztalra, amivel maradéktalanul elégedettek lennénk.

UbiSoft - a siker továbbra is töretlen

Napjaink egyik legnagyobb - és egyben a legkedveltebb - kiadójának tavalyi üzleti éve remekül sikerült: összesen 24,4 százalékkal emelkedtek a cég bevételei.

A britek imádják a Tini Nindzsákat

Megérkezett Nagy-Britannia húsz legkedveltebb játékának listája, melyet a multiplatform Teenage Mutant Ninja Turtles vezet.

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!

Négy új Wii játék az Ubisoft-tól

Az Ubisoft most közzétett megjelenési listájából tudtuk meg, hogy négy új Nintendo Wii játékon is dolgozik az óriáskiadó - melyek sajnos többnyire átíratok.

Márciusban visszatérnek a Tini Nindzsák

A Ubisoft Montreal bejelentette a jövő márciusban mozikba kerülő Teenage Mutant Ninja Turtles alapján készülő akciójátékot, mely szintén tavasszal jelenik meg.

Far Cry 2, Prince of Persia 4, Splinter Cell 5 stb.

Kisebb botrányt okozott az Ubisoft-nak, hogy egy ügyes hacker kilopta szerverükről az összes bejelentésre váró játékának féltve őrzött részleteit.