Defcon: Everybody Dies

A DEFCON online, többen játszható valós idejű stratégia, mely egy globális termonukleáris háborúról szól.

GDC 2007: A Gears of War a fejlesztők kedvence

Ahogy azt a megszokhattuk, az expón sor került a Game Developers Awards Choice idei nyerteseinek kihírdetésére is - mint az várható volt, tarolt a Gears of War.

Konzolokra fejlesztenek a Defcon alkotói

Az Introversion fejese, Mark Morris bejelentette, hogy egy-két eddig megjelent címüket el fogják készíteni konzolokra - az átiratok egy éven belül jelenhetnek meg.

Lokálból tölthető a Defcon első javítása

A Defcon hatalmas sikert aratott köreinkben, az Office módot nyúzzuk éjjel-nappal a szerkesztőségben (Myko-nak egy szót se!) - végre frissíthetjük is kis kedvencünket...

Defcon: Everybody Dies

Az Introversion fejlesztőgárdája eddig mindig elkerülte a tipikus játékstílusokat, a tömegtermelésben legyártott n+1-edik klónt, hanem mindig próbáltak valami egyedit letenni az asztalra. Kezdték ezt a hackerek kemény életét feldolgozó Uplinkkel, majd jött az innovatívnak és egyedinek megbélyegzett Darwinia. Legújabb játékuk a Defcon, mely a termonukleáris háborút dolgozza fel.

Már tölthető a Defcon demója

Az internetről már tölthető az éppen a napokban megjelent Defcon című, globális nukleáris háborút feldolgozó stratégiai játék demója.

A jövő heti játékmegjelenések

A jövő hetünk is izgalmas, változatos lesz, hiszen érkezik például a Caesar IV, a Just Cause, az El Matador, az Import Tuner Challenge és még sok más finomság!