Halo Wars

Van olyan, aki ne hallott volna mindenidők egyik leghíresebb játéksorozatáról, a Halóról? Nem hiszem. Rajongók, figyelem! Az FPS stratégiaként folytatódik!

Halo Wars

2531.01.03. Spirit of Fire csatahajó, James G. Cutter kapitány, Naplóbejegyzés. Öt év telt el azóta, hogy a Szövetség a semmiből előtűnt és rajtunk ütött a Harvest bolygón. Öt hosszú éve megy a véres háború, melynek úgy néz ki csak akkor lesz vége, amikor az egyik faj teljesen kipusztul. Pedig eleinte jó volt minden, egyik győzelmet arattuk a másik után, a villámhadműveleteknek köszönhetően közel volt a dicsőség. Aztán ők újra megjelentek, sokadmagukkal, bosszúra éhesen, kudarc jött kudarc után, sok embert veszítettünk, de végül vissza sikerült szerezni a bolygót. De vajon meddig? Úgy érzem hamarosan kiderül, minden egyes porcikám azt súgja nekem, hogy ezen a bolygón van eme pokoli háború befejezésének a kulcsa…

Halo Wars Demó teszt

Anyukám születésnapja miatt február 5-e mindig is piros betűs nap volt az évben, de idén ez ha lehet még a szokásosnál is különlegesebb nap volt, hiszen egyszerre jelent meg a Halo Wars és a Killzone 2 demója. Miután szó szerint hazarohantam a munkából, osztott képernyőn néztem, ahogyan csigalassúsággal kúszik lefelé a Halo Wars és ha lehetséges még lassabban vánszorog a Killzone 2 demo. Bizton állíthatom, hogy érdemes volt közel három órát várnom arra, hogy végre letesztelhessem őket.

Halo Wars

A 2006-os E3-on a Bungie bemutatta a Halo 3-at, így joggal hihettük, hogy Master Chief harmadik visszatérése mellett nincs készülőben még egy ilyen univerzumban játszódó cím. Szeptember 27-én, a Microsoft által szervezett barcelonai X06 kiállításon mindenki nagy meglepetésére bejelentették a Halo Wars-t, mely alapjaiban tér el az előző részektől.