Lineage 2: The Chaotic Chronicle - The Epic Collection

Lineage 2 gyűjtői változat, mely tartalmazza az alapjátékot és az 5 kiegészítőlemezt, bónuszként pedig van hozzá egy finomságokkal teli DVD és egy audio CD is.
1360936800

Az NCsoft is lecsapott az Unreal Engine 4-re

A koreai játékkiadó is licencelte a negyedik generációs Unreal Engine-t, és nem titkoltan MMORPG-t fejlesztene az új motorral. A NCsoft több játéka is az Epic Games engine-jeit használja.
1328797802

Jót tett a Lineage II-nek a free-to-play modell

Az NCsoft igen szép számadatokkal szolgált a Lineage II kapcsán, miután az MMO letett az előfizetős modellről és free-to-playre váltott. Talán ők azok, akik a legmarkánsabb fejlődésen mentek keresztül, hiszen a játékosbázis nem kevesebb, mint 800 százalékkal nőtt.
1322157605

Jövő hónapban válik ingyenessé a Lineage II

Az Innova bejelentette, hogy a Lineage II: Goddess of Destruction decemberben vált free-to-play üzleti modellre Európában. A lokalizált változatok 2012 elején szép sorban napvilágot látnak majd (magyar nyelvűről persze nincs hír). A Lineage II mindmáig stabil közösséggel bír, s most még több játékoshoz jut el.
1312703875

Észak-Koreának farmoltak a hackerek

Érdekes, "vasárnapra pont jó" sztorit közölt le a New York Times, értesüléseik szerint a dél-koreai rendőrség öt hackert fogott el, akik Észak-Korea egyik kormányzati ügynökségének farmoltak, illegális eszközökkel természetesen. Hatmillió dollárt kalapoztak össze, ennek a fele jutott Phenjannak.
1305205200

Leállnak a Lineage szerverei Amerikában

Várható volt, hogy előbb-utóbb ennek is eljön az ideje: a NCsoft bejelentette, hogy az Egyesült Államokban június végén lelövik a Lineage szervereit, amiért a játék üzemeltetése már csak masszív veszteség termelése mellett működik. A Lineage az egyik első MMO, amelyik tömeges népszerűségnek örvend.
1289231642

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Új sorozatunkban naponta, kétnaponta egy utolsó erőbedobással még megpróbálunk összeszedni Nektek egy kisebb csokor hírt. Ezek rendszerint olyan információk vagy előzetesek lesznek, amelyeknek nem feltétlenül jutna hely a hétköznapi hajtásban, de ezekben az összeállításokban megemlékezünk róluk.
1161005820

Az e-heti játékmegjelenések

Megérkezett a friss játékmegjelenéseket összesítő lista. Abban biztosak lehettek, hogy nem egy vérszegény hétnek nézünk elébe most sem!