Exodus from the Earth

2016-ban játszódó sci-fi FPS, melynek eseményei a Fölldön és egy távoli planétán, párhuzamosan zajlanak. A játékot az orosz Parallax Arts Studio-nak köszönhetjük.

A heti játékmegjelenések

A héten is több remek játék kerül boltokba: érkezik többek között a Fallout és a Command & Conquer: Red Alert régóta várt harmadik része és MotoGP 08 is.

Jó ebédhez szól a keddi galériafrissítés

A mai galériafrissítésben nem sok cím szerepel, a felhozatal annál jobb! Diablo III, Fable 2, Ninja Blade, Silent Hill, és a sor vég nem ért véget!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

Exodus from the Earth, Skate és NFS: PS videók

Három lélegzetelállítóan látványos videóval gazdagodtunk a mai napon. A felhozatal: Exodus from the Earth, Skate és Need for Speed: Pro Street.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Exodus from the Earth - Az Utopia City alkotóitól

Science-Fiction FPS van készülőben az Utopia City fejlesztőinek műhelyében. Az Exodus from the Earthben lesz sok akció, küldetés és egy "B"-kategóriás történet is persze.