Ratatouille

A 2007-ben mozikba kerülő Disney-film alapján készülő Ratatouille című THQ által kiadott játék 11 platformra jelenik majd meg.

Eladó a Big Huge Games és a Heavy Iron Studios

A THQ korábbi bejelentéséhez tartva magát megkezdte kiadásai lefaragását és a tervezett leépítést: a Big Huge Games és a Heavy Iron Studios még megmenekülhet.

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen bő hét várt a játékosokra ezúttal, a kiváló felhozatalban biztos mindenki talál majd magának való játékot az elérhető hét játékplatform egyikén!

Ratatouille

Mint ahogyan azt már korábban olvashattátok tőlem (a Cooltúrában) a Pixar elkészítette legújabb animációs filmjét, ami természetesen újra felülmúlta elődjeit, és ha lehet egy újabb szelettel többet nyújtott nekünk ebben a stílusban. Nem tudom ti hogy voltatok vele, de nekem nagyon tetszett a film, idáig talán ez volt a legjobb a nagy választékból, amit a mozikban manapság látni lehet. Eljött az ideje, hogy nagyító alá vegyem az összes létező platformra megjelent játékadaptációját eme filmnek, ezúttal PSP-n.

TGS 2007: Sony, Capcom és Square lineup

Befutottak az idei Tokyo Game Show kiállítóinak első lineupjai. Kezdetnek a Capcom, a Square Enix, és a Sony hozta nyilvánosságra játéklistáját.

Tölthető a Ratatouille demója

Megérkezett a várva-várt Pixar animációs film, a Ratatouille (Magyarországon: L'ecsó) PC-s verziójának egyjátékos kipróbálható változata.

A héten megjelenő játékok

Remek hetünk van annak ellenére, hogy az ubiszezon kellős közepén vagyunk: jön a Driver 4, a Harry Potter 5, a Lost Planet és még sok más finomság!

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

GDC 2007: A második galériafrissítés

Alig kezdődött el néhány órája az idei Game Developers Conference, de mi már a második galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek - csekkoljátok őket!

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

Ratatouille - Platformjáték a Disney-film után

A THQ bejelentette, hogy ők készíttetik a jövő nyáron mozikba kerülő Ratatouille című animációs Disney-film alapján készülő akció-kalandjátékot.