Alien Syndrome

Akció-szerepjáték a Sega a kiadásában, melyben hősnőnket irányítva, fejlesztgetve kell harcolnunk a gonosz élienek ellen.

Alien Syndrome

Mint azt gondolom mindenki észrevette, manapság igencsak retro korszakban élünk, a szórakoztató ipar szinte minden területén kezdenek kifogyni az ötletekből, éppen ezért a legegyszerűbb megoldás a „show must go on”-elv szerint, ha a régi recepteket elővesszük, új köntösbe bújtatjuk, egy picit tunningolunk rajta és megpróbáljuk újra eladni. Az Alien Syndrome-al is pont ez a helyzet, egy 1987-es Sega játékról beszélünk ugyanis, ami annak idején igencsak nagy sikereket tudhatott a háta mögött. Lássuk, hogy a felújított verzió hogyan teljesít.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

Alien Syndrome - Akció-RPG az X-Wing alkotóitól

A Sega bejelentette, hogy új játékot adnak majd ki 2007-ben Wii-re és PSP-re, melyet a Totally Games fejleszt - az Alien Syndrome akció-szerepjáték lesz.