Red Faction: Guerrilla PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Red Faction 3-ban az Earth Defense Force immár nemcsak hogy elnyomja, és rabszolgaként kezeli marsi jómunkásembereit, de el is rabolja, mi több munkatáborokba szállíttatja őket.
Típus: Akció, Lövöldözõs, Sci-Fi

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered teszt

A Red Faction-sorozat védjegye mindig is a pusztítható környezet volt, amit a játékmenet rendesen ki is használt. A THQ Nordic most felújította a harmadik részt, amely júniusban volt kilencéves.

Red Faction: Guerrilla

Szerettünk mindenféle dolgot rombolni gyerekkorunkban. Felhúzni nagydarab LEGO építményeket, hogy aztán egy képzeletbeli ágyúgolyóval szétlőhessük őket, ledöntve ezzel azt, amin előtte hosszú órákat dolgoztunk...

Red Faction: Guerrilla

Az idősebb játékosok még emlékezhetnek egy méltatlanul elfeledett 2001-es játékra, melyben marsi bányászlázadásunkat kellett sikerre vinnünk. Ez volt a Red Faction, mely bár nem volt különösebben jó, különleges újdonságai, és kellemes hangulata elvihette volna a hátán. Az egy évvel később érkezett folytatás már más tészta volt, személy szerint minden idők egyik leggyengébb FPS-ének, s egyben leggagyibb folytatásának kiáltottam ki.