MotoGP 07

A nagysikerű MotoGP 07-es epizódja 2007. őszén jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra.

A heti játékmegjelenések

Meglehetősen bő hét várt a játékosokra ezúttal, a kiváló felhozatalban biztos mindenki talál majd magának való játékot az elérhető hét játékplatform egyikén!

Vadi új játékok a GK SHOP-ban

Vadi új játékok érkeztek az imént a Gamekapocs internetes áruházába. A friss anyagok mellett új akciók is indultak, de előrendelés is van bőven!

Szeptember 29 - Az első Budapest Game Show!

Szeptember 29-én, szombaton egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatkozik itthon többek közt a PGR4, a Kane & Lynch, és a Call of Duty 4!

MotoGP 07

Régen oda voltam a motoros játékokért. A Road Rash-sel (bár nem superbike szimulátor, de) hetekig, sőt hónapokig elvoltunk, a ’97-ben megjelent MotoRacer pedig bebizonyította, hogy nincs megállás ezen a téren.

A heti játékmegjelenések

A múlt héthez hasonló módon megint kellemes hét vár ránk: jön a Guild Wars és a Medieval II új kiegészítése, a Stuntman: Ignition és az új Tiger Woods-játék...

E3 2007: MotoGP 07 eksön - UPDATE

Ingame jelenetekkel öntött videó érkezett a Capcom fejlesztésében lévő MotoGP 07-ről, mely a 2007-es MotoGP szezont dolgozza majd fel számunkra.

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

MotoGP 07 - friss képek és az első videó!

Négy újabb gyönyörű screenshot társaságában ma megérkezett a MotoGP 07 első videója. A grafikája nagyon ott van, érdemes megnézni!