So Blonde

A Wizardbox új játéka a dtp megbízásából készül, és bizony igen hangulatosnak néz ki! A So Blonde történetét és forgatókönyvét a Broken Sword-del hírnevet szerzett Steve Ince írta.
Típus: Kalandjáték

Vadi új screenshotok landoltak a galériában

Ajánlatunk unalmas szombat délutánra: APB, Enslaved, FIFA, Final Fantasy XIV, Lost Planet 2, Nier, Star Wars: The Old Republic, Two Worlds 2, UFC. Soroljam még?

So Blonde

Hölgyeim és Uraim! Engem ért ama megtisztelő feladat, hogy bejelenthessem, hosszú évek után végre új királyt (vagy inkább királynőt?) avatunk a kalandjátékok hullámzó piacán. Először jött a Runaway, majd az Ankh, s most itt a So Blonde. Örvendjünk!

Csütörtöki galériafrissítés négyszáz új képpel

Ismét galériafrissítéssel jelentkezünk, benne olyan címmekkel, mint a FIFA 09, a LEGO Batman, a Penumbra: Requiem vagy a Tom Clancy's H.A.W.X.

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!

Hétfői galériafrissítés

Újabb hét, újabb galériafrissítés - mai felhozatalunk: Clive Barker's Jericho, Condemned 2, Guild Wars, Dragon Ball, Metroid Prime 3, SimCity 5 és még sok más finomság!

Annyira Szőke!

A dtp megbízásából új kalandjátékon dolgozik a Wizardbox. A So Blonde történetét és forgatókönyvét a Broken Sword-del hírnevet szerzett Steve Ince írja.