Agatha Christie: Evil Under the Sun

Az Agatha Christie: Evil Under the Sun a legfrissebb kalandjáték, melyet a népszerű írónő nevével fémjeleznek készítőik - a kaland főszereplője nem más, mint Hercule Poirot.

A heti játékmegjelenések

A héten úszni fogunk a jobbnál-jobb játékmegjelenésekben: a napokban jön többek között a Left 4 Dead, a Need for Speed: Undercover, a Tomb Raider: Underworld és a Lips is.

Agatha Christie: Evil Under the Sun demó

Letölthető az Agatha Christie: Evil Under the Sun kipróbálható változata: a demó angol, olasz, francia, német és a spanyol nyelveken érhető el.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

A heti játékmegjelenések

Izgalmas hét vár ránk ezúttal is! Érkezik többek között a várva-várt Half-Life: The Orange Box, a Sega Rally, a Neverwinter Nights 2 kiegészítése és a Folklore.

Kiállítás előtti extra galériafrissítés

A Games Convention kiállításról majdan érkező galériafrissítéseknk mintegy előfutáraként nevezhető a mostani képáradat - csekkoljátok végig, remek a felhozatal!

Készül az Agatha Christie: Evil Under the Sun

A The Adventure Company bejelentette, hogy készül a harmadik Agatha Christie-játék, melynek megjelenése idén októberben várható.