Nascar 08

A Nascar sorozat legújabb, 2008-as darabja, Playstation 2, Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra. A PC-sek megint hoppon maradtak... már kezdünk beletörődni :).
Típus: Autóverseny, Nascar

Játékszervereket állít le az EA Sports

Az EA számos játékának a szerverét készül leállítani, mely érinti az Xbox 360-as, a Playstation 3-as és a PC-s felhasználókat is.Goodbye multiplayer!

Nem készül több Nascar-játék

A tavalyi, nem túl jól sikerült epizóddal véget ért a Nascar-széria, az Electronic Arts egyelőre nem kívánja folytatni az autóverseny hivatalos játéksorozatát.

E3 2007: Xbox 360 videómontázs 30 játékkal

A Gamersyde munkatársai beújítottak egy friss E3-as videót, mely nem kevesebb, mint harminc Xbox 360 játékba enged betekintést, darabonként pár másodpercre.

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

Hétfői óriás galériafrissítés

Skiz0 kollégával egy több mint háromszáz képből álló galériafrissítést állítottunk össze Nektek rengeteg sikervárományos játék screenshotjával!

Nascar 08 videók

3 új videót láthattok, mely bemutatja a lényeges momentumokat a játékból. Mindenki megtekintheti, hogy mi is készül, nincs itt semmi zsákbamacska...

Nascar 08 - megérkeztek az első videók

Az autós szimulátorok szerelmesei újabb gammában élhetik ki magukat: közeleg kizárólag PS3-ra és X360-ra készülő Nascar 08 megjelenése.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Nascar 08 - bejelentés és képek

Egy pár nappal megkésve most beszámolunk a Nascar széria legújabb, 2008-as darabjának premierjéről. Friss hír azonban, hogy megjöttek az első képek is!