Company of Heroes: Opposing Fronts

A Warhammer 40.000: Dawn of War és a Homeworld alkotóinak második világháborús stratégiája folytatódik!

Company of Heroes: Opposing Fronts

A kanadai Relic ismét nagyot alkotott. Szerintem nincs olyan stratéga, aki nem ismerné valamelyik nagyobb stratégiai játékukat. Hiszen ők készítették a nagyszerű Homeworld, Warhammer 40.000: Dawn of War és Company of Heroes játékokat. Itt megjegyezném, hogy ezek mindegyike 90% fölötti értékelést kapott a sajtó világban. Ezek után nem meglepő, hogy az egyik talán legsikeresebb játékuk a Company of Heroes kiegészítőjét mi is tűkön ülve vártuk. Végre megjelent, így gyorsan teszt alá is vetettük.

A tíz legkeresettebb PC-s játék listája Amerikából

A Company of Heroes kiegészítése, a The Sims legújabb része és a World in Conflict állhatott a legnépszerűbb PC-s játékok amerikai dobogójára.

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző lista sok-sok remek címmel - akadnak persze rosszabbak is, de szerencsére minőségi játékokból sincs hiány.

Elérhető a CoH: Opposing Fronts bétája

Nem kellet sokat várnunk arra, hogy a Company of Heroes kiegészítést kapjon, sőt most már az anyag bétatesztelésére is lehetőség nyílt!

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

DirectX 10-ben tündököl a Company of Heroes

Aki úgy érzi, hogy jelenlegi gépével többet is kihozhatna a Company of Heroes grafikájából, mint a nagy felbontás és részletesség, ne habozzon letölteni az új javítást!

Új címen dolgozik a Company of Heroes producere

Ahogy a visszaszámlálók, úgy a rejtélyes teaser weboldalak is trendivé váltak manapság a játékfejlesztők körében: a Company of Heroes producere is követi a hullámot.

Készül a Company of Heroes: Opposing Fronts

A THQ végre hivatalosan is bejelentette a Company of Heroes folytatását, mely az Opposing Fronts alcímet viseli, s idén ősszel kerül boltokba.

Folytatódik a Company of Heroes

A Games for Windows főszerkesztője, Jeff Green egy blogbejegyzés keretében szándékosan "kikotyogta", hogy folytatódik a Company of Heroes.