Battlestations: Pacific

A PC-re és Xbox 360-ra is megjelent Battlestations: Midway című repülős - hajós - tengeralattjárós játékának folytatása. A cuccot ismételten az Eidos Hungary készíti.
1440527220

Games with Gold - íme, a szeptemberi kínálat

A Sony után a Microsoft is előrukkolt az Xbox Live Gold-előfizetés mellé járó ingyenes játékokkal. Lássuk, milyen címekkel köszönthetjük az őszt, és feledtethetjük a sulikezdéssel járó szomorúságot!
1291287619

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.
1271749440

Bezárta az Eidos Hungary-t a Square Enix

Szomorú hírre ébredtünk, a Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy több stúdiójánál leépítéseket tervez, az Eidos Hungary-t pedig végleg bezárja.
1246537440

Két új DLC érkezik a Battlestations: Pacific-hez

Az Eidos által fejlesztett Battlestations: Pacific hamarosan kiegészül, mégpedig két, teljesen új DLC-nek köszönhetően, amelyekben új pályák is lesznek.
1243720800

Battlestations: Pacific

Míg Európa vérben úszott a náci megszállás alatt, Észak-Afrikát a sivatagi hadműveletek és a tankcsaták árnyéka sötétítette be, addig Moszkvába menet a dízel is belefagyott Hitler Mercedes kamionjaiba. A második világháborúnak ezer arca volt, nem találni két olyan veteránt, aki a kandalló mellett üldögélve ugyanarról a történetről mesélne az unokáknak. A nagyhatalmak erődemonstrációja a távoli csendes-óceáni szigetvilágot is elérte, ahol a gigászi tengeri ütközetek mellett a dogfighterek légi csatája jelképezte az amerikai és a japán nemzet sakkpartiját.
1242854820

Újra itt a késő esti galériamánia

A későn fekvők kedvéért újra itt az esti galériamánia. Van APB, Battlestations, Blur, Fight Night, Prototype, Red Faction, és minden más jóság!
1242038940

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten boltokba kerül végre a magyar fejlesztésű Battlestations: Pacific, de olyan érdekességek is érkeznek, mint a konzolos Sacred 2: Fallen Angel.
1241838120

Kora hajnali galériafrissítés Duke Nukemmel

Olvasóink kívánságának eleget téve ma még korábbra tettük a hajnali galériafrissítést. Öt óra, csiripelnek a madárkák, de mit keres itt Duke?
1240567140

Friss screenshotok ebéd előtt

Amíg felforr a húsleves, gyorsan lássuk a mai screenshot betevőt, melyben van Batman, Dead Space, Fight Night, FUEL, Lost Planet 2, meg minden más!
1240260840

A szokásos hétfő esti nagy galériamánia

Hétfő este mindig bepótoljuk a hétvégéről elmaradt képeket. A mai felhozatal kemény, van ArmA2, Bioshock 2, Mafia 2, Mars, Saboteur, meg minden jó!