Dragon Ball: Online

Az ismert manga rajzfilm alapján készült MMORPG. A játék 200 évvel a sorozat után játszódik, és minden fontosabb, az animéből ismert faj közül választhatnak majd benne karaktert.

18 év után folytatódik a Dragon Ball-sorozat

Közel két évtizeddel a Dragon Ball GT után új anime sorozat készül Dragon Ball Super címmel, a történetet ezúttal is Akira Toriyama jegyzi. Miután Goku legyőzte Majin Buut, a világ újra békés hely lett - de nem sokáig!

Dragon Ball: Online - újabb látnivalók és infók

A madarak most éppen azt csiripelték, hogy a világhírű anime sorozatból készült MMO készítői olyan embereket keresnek, akik az Xbox-os játékok készítését vállalnák.

Dragon Ball: Online

A Dragon Ball című japán mangasorozat immáron 24 éve, 1985 óta hódít a világban, sikere pedig azóta is töretlen. Igazi sztár, készült már belőle mindenféle szitanyomott póló, hátitáska, videojáték, hűtőmágnes, gyűjthető kártya, fröccsöntött akciófigura, gumicukor, tolltartó, meg a fene se tudja még mi, hamarosan viszont egy igen nagy űrt készülnek befoltozni az alkotók. Hölgyek, urak, lányok, srácok, barátaim, készül a Dragon Ball MMORPG!

Dragon Ball: Online - hírek, képek és videók

Nagy örömmel jelenthetem, hogy új információk, képek és videók láttak napvilágot a sokak által már hőn állított Dragon Ball: Online-ból.

Csúszik a Dragon Ball mozi premiere

Nyolc hónapot csúszik a Dragon Ball című rajzfilmsorozat alapján készült mozifilm premiere. Hivatalos oldalról nem hallottunk indokot egyelőre.

Ismét bajban az Atari

A többi kiadóhoz hasonlóan az Atari is közzétette szokásos negyedéves pénzügyi jelentését. A cég számláján jelenleg 12 millió dolláros mínusz található.

MMORPG készül a Dragon Ball alapján

A Dragon Ball rajzfilmsorozat alapján készülő MMO jövő nyáron debütál Japánban, míg a bétateteszt még idén kezdetét veszi Koreában.