Fracture

2008. közepén megjelenő nextgen akciójáték a LucasArts-tól és a Mechassault sorozatot jegyző Day 1 Studios fejlesztőcsapattól. Kizárólag Xbox 360-ra és Playstation 3-ra!
Típus: Akció

Megvette a F.E.A.R. 3-csapatot a Wargaming.net

A World of Tanks készítői bejelentették, hogy felvásárolták a F.E.A.R. harmadik részét is tető alá hozó Day 1 Studiost: a csapat egy be nem jelentett konzoljátékon dolgozik, nem lenne meglepő, ha az is free-to-play lenne.

Visszatér a gyökerekhez a Day 1 Studios

A F.E.A.R. 3 fejlesztői nem ültek a babérjaikon Alma harmadik ámokfutása után sem, egy rejtélyes új játékkal rukkolnak elő hamarosan. A nagy lepellerántást nem voltak restek egy teaserrel is megtámogatni. Ha hihetünk a srácoknak, akkor "vihar közeleg".

Fracture

A 2100-as évek közepén járunk, a globális felmelegedés minden korábbinál nagyobb méreteket ölt, és bekövetkezik az, amitől régóta rettegett az emberiség. A sarki jégkockák annyira megolvadtak, hogy a leszakadt jégtömbök világméretű szökőárat hozva létre végigsöpörnek az egész planétán.

Tölthető a Fracture kipróbálható demója

A hétvégén letölthetővé vált a Fracture demója - persze csak azoknak, akik rendelkeznek LIVE vagy PSN hozzáféréssel. A teljes játék október 10-én jelenik meg.

Újabb videócsokor - a heti zárófelvonás

A hét utolsó videócsokrában olyan játékokról láthattok új videókat, mint a Red Alert 3, a Rock Band 2, a Fracture vagy The Witcher: Enchanced Edition.

Jövő héten érkezik a Fracture demója

Érdekes koncepciót követ a LucasArts új játéka: a Fracture-ben kedvünk szerint alakíthatjuk a föld felszínét, de fordíthatjuk mindezt a hasznunkra is.

GC 2008: A harmadik nagy galériafrissítés

Megérkezett a harmadik nagy adag screenshot az idei GC-ről. Van Fallout, Damnation, LEGO Universe, Naruto, Wheelman, meg mindenféle egyéb finomság.

GC 2008: A hetedik videóözön

Új videók érkeztek, melyek között megtalálható a Bioshock, The Wheelman, Ratchet & Clank Future: Quest for Booty, Postal 3, Race Pro stb.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

E3 2008: Az ötödik videócsokor

Egy újabb videócsokor, amelyben megcsodálható többek között egy gameplay videó a legújabb Prince of Persia kapcsán, láthatjuk a Herceget és hű segítőjét harcolni.