Soldier of Fortune: Payback

A 2002-ben megjelent Soldier of Fortune II: Double Helix után öt évvel van szerencsénk bejelenteni a folytatást, melyet a Soldier of Fortune: Payback címre kereszteltek.
Típus: FPS

Szerda esti galériafrissítés

A megszokott módon befutott heti galériafrissítésünk legújabb darabja is: a felhozatalt erősíti többek között a World of Warcraft és az Alone in the Dark...

A heti játékmegjelenések

Az ősz legnagyobb címeinek többsége ugyan már megjelent, egy-kettő boltokba kerülése e hétig váratott magára: Unreal Tournament III, Rock Band, Mass Effect...

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti játékmegjelenéseket összegző listánk - röviden a felhozatalból: Crysis, Assassins Creed, Kane & Lynch, Blacksite, Medal of Honor...

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

Soldier of Fortune: Pay Back - az első látnivalók

Befutottak a nyáron bejelentett Soldier of Fortune: Pay Back-ről készült első screenshotok egy rövid ingame jeleneteket bőséggel tartalmazó videó társaságában.

Nem a Raven fejleszti a Soldier of Fortune új részét

Egyik szemünk nevet, a másik sír: visszatér a Soldier of Fortune-sorozat, a Pay Back alcímet viselő alkotást azonban nem a Raven Software fejleszti.

Soldier of Fortune: Pay Back - bejelentés

Hosszú idő után elöszőr, most viszont nem is akármilyen infóval jelentkezik az Activision a Soldier of Fortune sorozattal kapcsolatban.