The Bourne Conspiracy

Robert Ludlum regénye illetve annak filmadaptációja alapján készül akciójáték PS3-ra és X360-ra. Megjelenés: 2008. nyarán.
Típus: Akció

The Bourne Conspiracy - Jason bevetésen

A múltkori videó után most két újabb mozgókép jelent meg az ígéretesnek tűnő The Bourne Conspiracy-ből, amelyben Jason harci képességeit láthatjuk.

The Bourne Conspiracy demo május elején

Kevés olyan film van, aminek alapján jó játékot készítenek. Ezen próbál változtatani a készülő The Bourne Conspiracy, amelnyek a demoja május elején érkezik.

The Bourne Cospiracy - Jason, a harcos

A klassz kis regények, majd a Matt Damon-féle filmek után játék is készül Jason Bourne kalandjairól. A ma erről napvilágot látott trailer a közelharcot hivatott bemutatni.

Végleges dátumot kapott a Bourne Conspiracy

Végre fény derült a The Bourne Conspiracy végleges megjelenési dátumára: a játék június 27-én válik elérhetővé Európában PS3 és X360 konzolokon.

GDC 2008: Az első nagy adag screenshot

Megérkezett a Game Developers Conference első nagy screenshot adagja. Rovatunk premier részében a kiállítás előtti napok felhozatalát próbáltuk összeszedni.

The Bourne Conspiracy - itt a második trailer

Befutott a második hivatalos trailer a Vivendi Games által kiadandó és a High Moon Studios által PS3-ra és X360-ra fejlesztett The Bourne Conspiracy-ról.

Túléli-e a Sierra az Activision Blizzard születését?

Míg az Activision és a Vivendi házasságából a Blizzard teljes mértékben jól jött ki, a Vivendi szárnyai alatt lévő másik cég, a Sierra helyzete közel sem biztos.

Bemutatkozik a The Bourne Conspiracy

Izgalmas third-person nézetű akciójáték készül Robert Ludlum regénye alapján, mely a The Bourne Conspiracy címet viseli és jövőre kerül boltokba.

Játék készül a Bourne Rejtély-ből

A Vivendi teljeskörű megállapodást kötött Robert Ludlum-mal, így több játék is készülhet a best-seller író könyvei alapján.