Sid Meiers Civilization Revolution DS, IPHONE, PS3, X360

Sid Meier nagysikerű stratégiájának legújabb, kizárólag Playstation 3-ra, DS-re és Xbox 360-ra (és később talán Wii-re) megjelenő része.
Típus: Stratégia

Íme, az Xbox Live márciusi ajándékai

Csak repülnek a napok, máris márciust írunk: a Sony után a Microsoft is elárulta, hogy milyen ajándékokkal kedveskedik a leghűségesebb rajongóinak - íme, az Xbox Live márciusi ajándékai.

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.

Lelőtték az új Civilization Revolutiont és Pirates 2-t

Titokban készültek, titokban is váltak meg tőlük. A Firaxis két nagyobb címét is folytatni szerette volna, ám később néhány munkatárs életrajzából derült ki, hogy a projekteket azelőtt lezárták, hogy egyáltalán bemutathatták volna őket. A Revolution és a Pirates! folytatásának lőttek, új játékkal viszont készül a csapat.

20 millió leszállított példánynál jár a GTA IV

Ugyan ez a markáns szám még nem jelenti a ténylegesen eladott példányszámot, de már nagyon közel áll hozzá. 2008 tavaszi megjelenése óta a Grand Theft Auto IV elérte a bűvös 20 milliós leszállított darabot, tehát ha a közeljövőben kiürülnek a készletek, újabb mérföldkőnek örülhet a Take-Two.

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatódik a rövid hírösszefoglalónk: megjelent a Fallout: New Vegas új javítása; az EA fogja kiadni a Star Wars: The Old Republicot; a végtelenségig tarthat majd a Crysis-sorozat; jövőre indul a Civilization Network; továbbá decemberben mutatják be a Saints Row 3-at és a moziadaptációt.

Civilization V Day - hivatalosan is ünnepnap lesz

Maryland államban hivatalosan is ünnepnappá nyilvánították szeptember 21-ét, miután aznap fog megjelenni a Civilization ötödik része - egy napig Sid Meiert éltetik majd.

Hazai eladási toplista - tarolt a Halo 3: ODST

Még a Need for Speed: Shiftet is legyűrte a Halo 3: ODST, az előrendelői akciók révén pedig a Ninety Nine Nights és a Kingdom Under Fire eladásai is fellendültek.

GC 2008: A harmadik nagy galériafrissítés

Megérkezett a harmadik nagy adag screenshot az idei GC-ről. Van Fallout, Damnation, LEGO Universe, Naruto, Wheelman, meg mindenféle egyéb finomság.

Sid Meiers Civilization Revolution

Tudom, hülye egy közhely, de muszáj leírni: a stratégiák immáron nem csupán a PC-s játékosoknak okoznak örömet, hiszen egyre több cím vándorol át konzolokra, elsősorban Xbox 360-ra. Kezdődött minden a Gyűrűk Urával, majd folytatódott a Command & Conquer 3-mal, és a napokban jelent meg a Supreme Commander konzolos változata is.