Supreme Commander: Forged Alliance

A méltán népszerű Supreme Commander első kiegészítése, melynek megjelenése idén novemberben várható.

Elkészült a Supreme Commander kiegészítése

Aranylemezre került a Gas Powered Games játékának, a Supreme Commander-nek, az első kiegészítése, mely a Forged Alliance nevet viseli.

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

GC 2007: Összeállítás az eddigi legjobb videókból

Összegyűjtöttük egy csokorba a GC eddigi legjobb videóit - érdemes megnézni őket mind, de külön felhívnám a figyelmet a Rayman: Raving Rabbids 2 trailerre!

Hétfő reggeli galériamánia

Újabb hét, újabb raklapnyi kép. Rengeteg screenshot gyűlt össze az elmúlt héten, melyeket kivétel nélkül feltöltöttünk a Gamekapocs galériájába. Tessék-lássék!

Supreme Commander: Forged Alliance videó

Nem is rég jelentették be hivatalosan az év egyik legjobb stratégiájának, a Supreme Commander-nek a kiegészítését, és már itt is az első trailer!

Bemutatták a Supreme Commander kiegészítését

Már eddig is tudtunk a Supreme Commander kiegészítőlemezének készültéről, a hivatalos bejelentés eddig váratott magára: bemutatkozik a Forged Alliance.

Kiegészül a Supreme Commander

Alig jelent meg a Gas Powered Games új stratégiája, a Supreme Commander, máris készül az első kiegészítőlemez. A jó hírt nem más jelentette be, mint Chris Taylor!