Smash Court Tennis 3

Az idei év legújabb Smash Court Tennis-játéka: a Smash Court Tennis 3 azonban csak és kizárólag PSP-re készül.
Típus: Sport, Tenisz

GC 2008: A harmadik nagy galériafrissítés

Megérkezett a harmadik nagy adag screenshot az idei GC-ről. Van Fallout, Damnation, LEGO Universe, Naruto, Wheelman, meg mindenféle egyéb finomság.

A heti játékmegjelenések

A héten várható többek között az új Ratchet & Clank epizód megjelenése, de most érkezik a régóta készülő Too Human és az X360-as Smash Court Tennis 3 is.

E3 2008: A harmadik galériafrissítés

Ismét közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, melyek mind az E3 során érkeztek. A felhozatalban rengeteg jó cím kapott helyet, érdemes megnézni!

TGS 2007: 180 screenshot 10 új játékból

Újabb képek érkeztek a TGS-ről. Van itt többek közt Dark Sector, Dynasty Warriors, Guilty Gear, Katamari, Mobile Ops, The Remnant, sőt Viva Pinata is!

Smash Court Tennis 3

Bevallom őszintén, nem vagyok az a nagy sportrajongó típus (igazából rühellem, de nagyon, szinte minden fajtáját), sportjáték fan meg főleg nem, de érdekes módon a tenisz valami miatt nagyon közel áll a szívemhez. Az egyetlen alkalom, amikor nem kapcsolom el 1 másodperc alatt a tv-t egy sportcsatornáról, ha tenisz megy benne. Pár hónappal ezelőtt írtam nektek egy cikket a Virtua Tennis 3-ról (innentől VT), amiben elég rendesen istenítettem nektek a progit. Na most ha az tetszett nektek, akkor ezt egyszerűen imádni fogjátok.

A héten megjelenő játékok

A jövő héten mindössze öt darab játék fog megjelenni, ám ne csüggedjünk, mert a holnap kezdődő E3 mindenkit kárpótol majd remélhetőleg.

E3 2007: A Namco Bandai teljes felhozatala

Tegnap már kaptunk egy kis ízelítőt a Namco Bandai E3-as lineupjából, a végleges és teljes lista azonban még csak most érkezett meg - nem rossz ez sem!