Mario Kart Wii

A Mario Kart-sorozat először fog debütálni a Wii-n jövő év elején: a játékban online mód is lesz.
1675616400

Ilyen lenne az HBO Mario Kart-sorozata Pedro Pascallal

Lezsibbasztunk mindenkit vasárnap estére! A Saturday Night Live előzetest készített egy véresen komoly Mario Kart-sorozathoz, a The Last of Us-áthallásos szkeccsből pedig Pedro Pascal sem hiányzik.
1669791600

The Super Mario Bros. Movie - megérkezett a második előzetes

Saját Nintendo Directet kapott a jövő áprilisban moziba kerülő The Super Mario Bros. Movie. Az új előzetesben Princess Peach és Donkey Kong is feltűnnek.
1665088200

The Super Mario Bros. Movie - íme, az első teaser!

Ma este a korábbi ígéreteknek megfelelően bemutatkozott a Super Mario-film első teaser trailere, egyúttal pedig a premierdátumra is fény derült.
1663916400

Már nem kell sokat várni a Mario-film első teaserére

Hamarosan belenézhetünk az új Mario-filmbe: a New York-i Comic-Con apropóján teszik majd közzé az adaptáció első teaser trailerét.
1631455200

Vadonatúj Super Mario-készletet villantott a LEGO

Újabb Super Mario-készletet dob piacra a LEGO, ennek azonban semmi köze nem lesz a tavaly bemutatkozott "pályaépítős" termékvonalhoz: egy hatalmas Question Blockot kapunk, benne a Mario 64 helyszíneivel.
1522407600

A Mario Kart is megkapja a saját Monopolyját

Habár Mario és kompániája már kapott saját Monopolyt, a Mario Kart-hívők egy önálló társasjátékra is lecsaphatnak hamarosan. Kezdésként négy karakterrel indulhatunk neki a nagy futamnak.
1504594800

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?
1360249200

Mario Kart érkezik HD-ben, a Namco Bandai-tól

Első blikkre furcsának tűnhetnek a címben leírtak, valójában viszont még 2005-ben kötött megállapodást a Nintendo és a Namco Bandai a Mario Kart játéktermi változatáról. Ennek jön most a folytatása.
1349697442

A Sony beperli Kevin Butlert

Nem vicc! Történt ugyanis, hogy a Sony kamualelnökét, Kevin Butlert alakító színész reklámcége olyan Bridgestone-hirdetést készített, amiben kulcsszerepet játszik a Nintendo Wii is. Ez még nem lenne akkora probléma, csakhogy az eredeti videóban Butler maga is Mario Kartozik.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.