FEAR: Perseus Mandate

A Perseus Mandate a F.E.A.R. egyfajta kiegészítése lesz, bár nem szükséges hozzá az alapjáték. Az új módban egy az eredeti szállal párhuzamos játékmenetben lesz részünk, új fegyverekkel és ellenségekkel.
Típus: FPS, Horror

Becsődölt az Aliens: Colonia Marines fejlesztője

Mármint nem a Gearbox, hanem a TimeGate Studios. A csődeljárás dokumentumai szerint a csapat az Epic Gamesnek, korábbi kiadójának, a SouthPeaknek, sőt még a helyi pizzériának is tartozik.

Csökkent az érdeklődés a F.E.A.R. folytatása iránt

Dave Matthews, a Monolith munkatársa legalábbis így látja, mindezért pedig az alapjátékhoz készült - nem túl jól sikerült - kiegészítőket és átiratokat hibáztatja.

PC játék árzuhanás a Gamekapocs Shopban!

Pro Street, Colin: DIRT, Gothic 3, FEAR Gold, Test Drive, World in Conflict, Gears of War - ezeket most 3-4000 FT-tal olcsóbban veheted meg a Gamekapocs Shopban!

Egyesült az Activision és a Vivendi

Egy 19 milliárd dolláros üzlet keretein belül egyesült az Activision és a Vivendi. Az új kiadó neve Activison Blizzard lett, hogy a WOW fejlesztői se maradjanak ki.

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti megjelenéseket összegző listánk: a felhozatal nem gyenge, van itt többek között Call of Duty, Gears of War és Empire Earth III is!

Itt a legújabb F.E.A.R. demo változata

Úgy látszik ez a mai nap a félelem játékától hangos, hiszen újra F.E.A.R. demoval szolgálhatok - ezúttal a Perseus Mandate kipróbálható változata csöppent oldalunkra!

E3 2007: Mozgásban a F.E.A.R.: Perseus Mandate

A Sierra Entertainment konyhájában készült F.E.A.R. egy újabb kiegészítéssel gyarapodik. A Perseus Mandate névre hallgató packról megkaptuk az első videót.

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!

E3 2007: Újra kiegészül a F.E.A.R.

Folytatódik a nagysikert aratott F.E.A.R.! A Sierra Entertainment gondozásában lévő horror-FPS újabb kiegészítő lemezzel gazdagodik.