Egyesült az Activision és a Vivendi

  • Írta: nimat16
  • 2007. december 3.
  • Hír
Link másolása
Egy 19 milliárd dolláros üzlet keretein belül egyesült az Activision és a Vivendi. Az új kiadó neve Activison Blizzard lett, hogy a WOW fejlesztői se maradjanak ki.
Egy 19 milliárd dolláros üzlet keretein belül egyesült az Activision és a Vivendi. Az új kiadó neve Activison Blizzard lett, hogy a WOW fejlesztői se maradjanak ki.

Az Activision Blizzard így a világ legnagyobb játékkiadója lett, leszorítva a trónról az eddig sokáig listavezető Electronic Arts-ot. Az egyesülést követően így egy kiadó keze alatt összpontosul többek közt a Call of Duty, a World of Warcraft, a Diablo, a Starcraft, a Guitar Hero, a F.E.A.R. és a Tony Hawk sorozat, valamint a Spider-man és James Bond filmek licenszei.

11.
11.
Royal2991
a 2 legjobb... tuti zúzós játékaik lesznek ^^
10.
10.
Pekferi
de nem csak ez a 2 gyártó van:P, ott van az Ubisoft is:P
9.
9.
Bally King
Jaxx: Ha egy cég maradna a piacon, akkor mint említetted nem lenne versenytárs, így monopol helyzetbe kerülne az óriáscég, és addig emeli az árait, ameddig akarja. Szóval inkább ne egyesüljön az EA és a ... mi is?... ja, Activision Blizzard. :D
7.
7.
Nador
Nem hiszem h ez befolyásolja a játékaikat de azér fasza
6.
6.
Callation
Várható volt hogy az EA-t leelőzik!
5.
5.
Racsika
Szép lesz, egy idő után elhalnak a kicsik úgyis, amilyen gagyi gémeket dobálnak piacra egyesek manapság... Mindegy, EA király, Activision még királyabb, és úgyse tudják majd egymást megvenni, akkora a biznisz. Majd meglássuk mi ennek az előnye, mi a hátránya (Tony Hawk mmorpg???)... :D
4.
4.
Cartman88
EA magyar feliratal hoza a játékokat az Activision Blizzard meg ólcson szerintem mind a 2 nek sok sikert!
3.
3.
Sörivó
Remek ! Minél több faxa gammát a népnek ! (pici pézé)!!!!!!!!!!!!!!!!
2.
2.
Daks
az biztos hogy az acitivision erosebben tolja a sorozatokat, ugyhogy sztm mar most elkezdtek ragni a blizzard fulet a dio3 miatt :)
1.
1.
BiLL®
Az naon komoly, hajrá hajrá EA meg csak szopja be!:)



Remélem ennek örömére kidobnak egy Diablo3-at:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...