Space Siege

Sci-fi RPG a Dungeon Siege-t is jegyző, korábban a Gas Powered Games csapatát erősítő Chrise Taylora-tól. A játékot a SEGA készíti és adja ki.
Típus: Akció, RPG, Sci-Fi

A heti játékmegjelenések

A szokásosnál picivel később, de megérkezett a heti játékmegjelenéseket bemutató rovatunk: örömmel jelentjük, hogy ezúttal jó játék is akad az új címek között!

Már tölthető a Space Siege kipróbálható változata

Végre tölthető Chris Taylor legújabb RPG-jének, a Space Siegenek a demója. A telepítő 930 MB-os lett, a teljes játék idén augusztus közepén érkezik.

Hétfőn érkezik a Space Siege demója

Jövő hétfőn érkezik Chris Taylor legújabb RPG-jének, a Space Siegenek a demója. Az úr korábban a Dungeon Siege és a Supreme Commander játékokért volt felelős.

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újfent jelentkezünk szokásos, heti galériafrissítésünkkel. Ezúttal inkább sportjátékokban vagyunk erősek, de akad sok más érdekesség is, érdemes meglesni.

Space Siege kedvcsináló érkezett

Rövid, alig egyperces trailer érkezett Chris Taylor legújabb szerepjátékáról, a Space Siege-ről: az előzetes videó renderelt és gameplay jeleneteket egyaránt tartalmaz.

GDC 2008: Chris Taylor a PC-s kalózkodásról

A Space Siege konzolos változatairól már korábban is pletykáltak, és úgy tűnik, a Demigod PC-exkluzivitása sem biztos - Chris Taylor a kalózkodással indokol.

Konzolokra is elkészülhet a Space Siege

Chris Taylor legújabb játéka nem csupán számítógépre, de az elérhető konzolok valamelyikére is megjelenhet majd - árulta el a játék egyik producere.

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

E3 2007: Bemutatkozik a Space Siege

A SEGA bemutatta Chrise Taylora legújabb RPG-jét, a Space Siege-t. Ijfú barátunk jegyzi a Dungeon Siege-t is, korábban a Gas Powered Games csapatát erősítette.