City of Villains

A City of Heroes első kiegészítőlemeze, melyben immáron a rossz oldalon is próbára tehetjük magunkat.
Típus: MMORPG

A City of Heroes fejlesztőivel erősít az Atari

Kezd egyenesbe jönni az Atari, már arra is van keretük, hogy stúdiókat vásároljanak fel. Az akvizíció azért is érdekes, mert a cég a Ubisofttal futott versenyt.

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

A NCsoft kezébe került a City of Heroes

A játék kiadásáért ugyan eddig is az NCsoft felelt, mostantól kezdve azonban a továbbfejlesztés is rajta fog múlni - pontosabban a cég újonnan alapított studióján.

Film készül a City of Heroes alapján

Én nem látom értelmét az MMO-játékok mozivászonra történő átgyúrásának, mindenesetre akadhat néhány játékos, aki örül kedvencei feldolgozásának.

Hónap végi add-on trió

A mai nap három apró add-on készülését jelentették be. Belátható időn belül kiegészül a City of Villains világa, az Xpand Rally és a Pacific Fighters is.

Top 20 PC-s eladás az USA-ban

Megérkezett a legfrissebb PC-s eladások listája az USA-ból! Az első helyen továbbra is az Age Of Empires III áll, azonban a második helyen változás van.

Októberi eladási lista! [PC]

Hála az NPD Groupnak, megérkezett azon PC-s játékok húszasa, melyek a legnépszerűbbek voltak a vásárlók körében.

City of Villains server start!

Friss információk szerint a "City of Villains" server életre kelt és ezzel egyidőben megvásárolható a játék alap és gyűjtői változata.

Képségek estére

Újabb képekkel bővült a galéria. Van itt City of Vallians, Endless Saga, egyszóval lesz mit elemeznetek.

E3-as képáradat #9

Kisebb galéria frissítés: Asheron's Call 2, Blitzkrieg 2, City of Vallians, Demonik, El Matador, Exteel, Taxi Driver, Teen Titans és The Lord of the Rings: Online.