The Spiderwick Chronicles

Három testvérről szóló fantasy könyv alapján készülő Paramount / Nickelodeon film feldolgozása minden létező platformra.
Típus: Akció, Fantasy

The Spiderwick Chronicles

Egyszer minden sikeres könyvsorozat életében eljön az idő, mikor lecsap rá valami hollywoodi stúdió, készül belőle mozifilm, poháralátét, foszforeszkáló akciófigura, és többek közt persze videojáték. A Harry Potter, a Gyűrűk Ura, a Narnia Krónikái és még megannyi izgalmas regény után a Spiderwick Krónikákat is utolérte a végzete – lessük is meg, hogy milyen játékot sikerült belőle faragni.

Akciós játékok a Gamekapocs Webáruházban!

A Gamekapocs internetes áruházában most több ezret spórolhatsz olyan játékokon, mint Call of Duty, Gears of War, vagy Need for Speed! Nézz be!

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk izgalmasnak ígérkezik, hiszen érkezik többek között a Devil May Cry negyedik illetve a Turok új része, valamint jön a Culdcept Saga és még pár finomság!

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!

Játék készül a The Spiderwick Chronicles alapján

A Sierra bejelentette, hogy játék készül a három testvér fantasy kalandjairól szóló regény, a The Spiderwick Chronicles 2008-ban érkező filmadaptációja alapján.