The Spiderwick Chronicles

Három testvérről szóló fantasy könyv alapján készülő Paramount / Nickelodeon film feldolgozása minden létező platformra.
1205362800

The Spiderwick Chronicles

Egyszer minden sikeres könyvsorozat életében eljön az idő, mikor lecsap rá valami hollywoodi stúdió, készül belőle mozifilm, poháralátét, foszforeszkáló akciófigura, és többek közt persze videojáték. A Harry Potter, a Gyűrűk Ura, a Narnia Krónikái és még megannyi izgalmas regény után a Spiderwick Krónikákat is utolérte a végzete – lessük is meg, hogy milyen játékot sikerült belőle faragni.
1204288920

Akciós játékok a Gamekapocs Webáruházban!

A Gamekapocs internetes áruházában most több ezret spórolhatsz olyan játékokon, mint Call of Duty, Gears of War, vagy Need for Speed! Nézz be!
1202056860

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk izgalmasnak ígérkezik, hiszen érkezik többek között a Devil May Cry negyedik illetve a Turok új része, valamint jön a Culdcept Saga és még pár finomság!
1200601800

Csütörtök esti galériafrissítés

Hosszú idő után újra galériafrissítés következik: a felhozatal nagyon jó, érdemes végignézni a több száz képből álló hírt - görgessetek le egészen a lap aljáig!
1186738680

Játék készül a The Spiderwick Chronicles alapján

A Sierra bejelentette, hogy játék készül a három testvér fantasy kalandjairól szóló regény, a The Spiderwick Chronicles 2008-ban érkező filmadaptációja alapján.