MorphX X360

Minden, amitől eddig rettegtünk, most valóra vált: idegenek támadták meg a Földet és perceken belül emberek millióit ölték meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elégedetten pásztázzuk a heti megjelenési listát: itt az ősz, jobbnál-jobb játékok fognak mostanában megjelenni. Végre itt a Dead Rising második része, jön a FIFA 11 és egy minden eddiginél rockcentrikusabb epizóddal tér vissza a Guitar Hero-sorozat is - lehet hangolni azt a műanyag gitárt!

MorphX

Az idegenek megtámadták a Földet. Hatalmas hordákban érkeztek, milliárdokat öltek meg, a katonaság tehetetlen volt, a hódítók egyetlen nap alatt elpusztították mindazt, amit évezredeken át építettünk. Az emberi társadalom széthullott, patkányként élünk a metróalagutak sötét magányában, hetek óta nem láttunk napfényt. S hogy mi lesz holnapután? Nem tudjuk. De félünk. Azt mondják, hogy már ide is betörtek, egyre többen tűnnek el, nem bírjuk más sokáig.

Szerda esti videócsokor

Ma esti videócsokrunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint az Armed Assault 2, a FEAR 2, a Halo 3: ODST, a Prince of Persia vagy a Skate 2.

GC 2007: Befutott az első lineup

Vészesen közeleg az idei Games Convention, a kiadók hamarosan elkezdik küldözgetni nekünk lineupjaikat - elsőként a Buka Ent. szánta el magát a nemes lépésre.

The Swarm - avagy az idegenek ismét támadnak

Újabb élienes lövöldét fejleszt a Targem Games The Swarm címmel - a TPS a jövő év elején kerül boltokba a Buka Entertainment kiadásában.